compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

After Love

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

De vrouw van veerbootkapitein Ahmed in Dover doet na diens dood een opzienbarende ontdekking, uitgeroepen tot Beste Britse film van 2021.
Delen op facebook
After Love
Nederlandse première: 25-8-2022
Verenigd Koninkrijk, 2020, 89 min,

After Love trailer

Trailer van After LoveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film After Lovehttps://i1.ytimg.com/vi/WmUUnR7GsnM/hqdefault.jpg2022-07-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

After Love - Bioscopen, Tijden & Tickets

After Love in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je After Love zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De vrouw van veerbootkapitein Ahmed in Dover doet na diens dood een opzienbarende ontdekking. Uitgeroepen tot Beste Britse film van 2021. Winnaar BAFTA Best Leading Actress + 3 BAFTA-nominaties, geselecteerd voor de Sémaine de la Critique, filmfestival Cannes 2020.
After Love is een intrigerend portret van beginzestiger Mary Hussain. Ooit bekeerde Mary zich tot de islam om met haar grote liefde te kunnen trouwen. Al jarenlang leidt ze met veerbootkapitein Ahmed een tevreden bestaan aan de Britse kust, als Ahmed plotseling getroffen wordt door een dodelijke hartaanval. After Love heeft iets van een thriller, maar is ook een intrigerend portret van twee contrasterende vrouwenlevens, onverwacht verlies en een huwelijk op basis van culturele assimilatie. Festivalgangers en critici waren enthousiast, de film ontving meerdere prijzen en hoofdrolspeelster Joanna Scanlan bekend van vele Britse tv-series (Getting On, The Thick of It) kreeg een BAFTA Award voor Beste vrouwelijke hoofdrol.

Productiemaatschappij: BBC Films, British Film Institute (BFI), The Bureau

Cast & Regisseur