compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Ainbo: Spirit Of The Amazon

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Ainbo: Spirit Of The Amazon

Ainbo: Spirit Of The Amazon filmstill

Ainbo: Spirit Of The Amazon filmstill

Delen op facebook
Ainbo: Spirit Of The Amazon
Nederlandse première: 1-8-2021
2021, 84 min,

In Ainbo: Spirit Of The Amazon wordt het thuis van Ainbo — diep in het Amazone-regenwoud — meer en meer bedreigd. Samen met haar vriendjes besluit ze een heldhaftige reis te ondernemen naar de bescherm-godin van haar dorp, daarvoor moet ze de gevaarlijkste jungle ter wereld doorkruisen.

Bekijk bij:

meJane

Ainbo: Spirit Of The Amazon trailer en bijzonderheden

De film is een coproductie van Peru en Nederland. De Duitser Richard Claus en de Peruaan Jose Zelada namen plaats in de regisseursstoelen. Zelada en zijn broers César en Sergio, die de
film coproduceerden namen als rolmodel voor het titelpersonage hun moeder Zandra, die opgroeide in een klein dorpje in het regenwoud en haar kinderen herhaaldelijk meenam naar de plek van hun eigen jeugd.

Trailer van Ainbo: Spirit Of The AmazonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ainbo: Spirit Of The Amazonhttps://i1.ytimg.com/vi/JfVw_N3VoVc/hqdefault.jpg2020-11-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Richard Claus maakte eerder The Little Vampire (2017) en was ook producent bij enkele succesvolle Nederlandse producties zoals Hoe Duur was de Suiker (2013), Black Butterflies (2010) en Wit licht (2008).
De rol van Meneer de Witte wordt in de originele versie ingesproken door Thom Hoffman.

Ainbo: Spirit Of The Amazon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ainbo: Spirit Of The Amazon in de bioscoop

Wil je Ainbo: Spirit Of The Amazon zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Diep in het Amazone-jungle begint Ainbo aan een epische reis samen met haar vriendjes om hun huis te redden in het regenwoud.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Te zien in 2D en 3D.

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is. AINBO: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Te zien in 2D en 3D.

Productiemaatschappij: Tunche Films (animation production)

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Nieuws over Ainbo: Spirit Of The Amazon