compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

All Alone

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van All Alone

All Alone filmstill

All Alone filmstill

Delen op facebook
All Alone
Nederlandse première: 13-12-2018
Kroatië, Montenegro, 2018, 75 min,

Marko is een gescheiden vader van een dochtertje die hij nauwelijks ziet. Hij probeert bij de rechter meer tijd met haar te winnen, maar hij raakt verstrikt in de wereld van de sociale diensten.

All Alone trailer en bijzonderheden

Deze film is genomineerd voor beste film tijdens het Sarajevo Film Festival in 2018.

Trailer van All AloneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film All Alonehttps://i1.ytimg.com/vi/b_AJxaKpQ3g/hqdefault.jpg2018-12-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en scenarioschrijver Bobo Jelcic maakte in 2013 de film OA stranger, waar hij meerdere awards voor won.

All Alone - Bioscopen, Tijden & Tickets

All Alone in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je All Alone zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een gescheiden vader raakt verstrikt in de sociale diensten wanneer hij meer tijd met zijn dochtertje wil doorbrengen. Genomineerd voor beste film tijd het Sarajevo Film Festival in 2018.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

All Alone is een actueel, soms grappig verhaal waarin Bobo Jeljic’s ons niet alleen een minutieus kijkje geeft in het hoofd van de getormenteerde vader en het effect dat dit heeft op zijn sociale omgeving.

De gescheiden vader Marko is bijna nooit alleen: hij wordt omringd door familie, vrienden, collega’s en buurtwerkers. Toch wordt hij haast wanhopig omdat hij maar beperkt contact mag hebben met de enige die hij meer dan wie ook lief heeft; zijn dochtertje, die bij haar moeder woont. Wanneer hij een 'ex-parte' procedure begint om meer tijd met haar af te dwingen, raakt hij verstrikt in de Kafkaëske wereld van een sociale-dienst--systeem dat ineen dreigt te storten. Zijn hartstochtelijke vaderlijke liefde voor zijn kind is zowel de bron van al zijn ellende als ook zijn grootste vreugde.
All Alone is een actueel, soms grappig verhaal waarin Bobo Jeljic’s ons niet alleen een minutieus kijkje geeft in het hoofd van de getormenteerde vader en het effect dat dit heeft op zijn sociale omgeving. De film is ook het voor iedereen herkenbare verhaal over een man die van het kastje naar de muur wordt gestuurd en daar wanhopig van wordt omdat hij de liefde voor zijn kind niet kan laten voelen. Net zoals in Bobo Jeljic’s vorige film, A Stranger, is ook All Alone een intieme karakterstudie als ook een momentopname van een gemeenschap. De film stijgt daardoor uit boven een kitchen-sink-drama en is een intense en poëtische studie naar de oververhitte emotionele toestand van de hoofdpersoon. Maar boven alles is het een onverschrokken onderzoek naar het moderne vaderschap en de ouder-kind relatie.

Productiemaatschappij: Dart Film & Video, Spiritus Movens

Cast & Regisseur