compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > All Eyez on Me

All Eyez on Me

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDiscriminatieAngstDrugs en alcoholmisbruik

biografie, drama, muziekfilm

Pitch van All Eyez on Me
All Eyez on Me: Katerina Graham (Jada Pinkett) en Demetrius Shipp Jr. (Tupac Shakur)
All Eyez on Me: Katerina Graham (Jada Pinkett) en Demetrius Shipp Jr. (Tupac Shakur)
Delen op facebook
All Eyez on Me
Nederlandse première: 15-6-2017
Verenigde Staten, 2017, 139 min,
Tupac Shakur werd geboren als kind van Black Panther-activisten en groeide uit tot één van de grootste rappers allertijden. Zijn imago en vete met Notorious B.I.G. maakte hem tot een controversieel figuur met vele fans over de hele wereld.
trailer en bijzonderheden over All Eyez on Me
De titel van de film is tevens de naam van een dubbelalbum van 2Pac wat hij uitbracht op het Death Row label.
Aanloop van All Eyez on Me
De rol van Tupac wordt gespeeld door de tot voorheen onbekende acteur Demetrius Shipp Jr. Als men de trailer bekijkt ziet met de treffende fysieke gelijkenis met Tupac.
BioscoopAgenda van All Eyez on Me

All Eyez on Me in de bioscoop

Synopsis distributeur
All Eyez On Me vertelt het verhaal van de iconische rapper, poëet, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte.

All Eyez On Me vertelt het verhaal van de iconische rapper, poëet, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte. Tupac werd geboren als zoon van Black Panther activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem, waarmee hij steeds meer mensen in vervoering bracht. Maar zijn bekendheid had ook een keerzijde. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangster rap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers. Het werd een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.