compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

All Eyez on Me

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDiscriminatieAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van All Eyez on Me

Katerina Graham (Jada Pinkett) en Demetrius Shipp Jr. (Tupac Shakur)

Katerina Graham (Jada Pinkett) en Demetrius Shipp Jr. (Tupac Shakur)

Delen op facebook
All Eyez on Me
Nederlandse première: 15-6-2017
Verenigde Staten, 2017, 139 min,

Tupac Shakur werd geboren als kind van Black Panther-activisten en groeide uit tot één van de grootste rappers allertijden. Zijn imago en vete met Notorious B.I.G. maakte hem tot een controversieel figuur met vele fans over de hele wereld.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

All Eyez on Me trailer en bijzonderheden

De titel van de film is tevens de naam van een dubbelalbum van 2Pac wat hij uitbracht op het Death Row label.

Trailer van All Eyez on MeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film All Eyez on Mehttps://i1.ytimg.com/vi/BjdomGztKRI/hqdefault.jpg2017-03-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van Tupac wordt gespeeld door de tot voorheen onbekende acteur Demetrius Shipp Jr. Als men de trailer bekijkt ziet met de treffende fysieke gelijkenis met Tupac.

All Eyez on Me - Bioscopen, Tijden & Tickets

All Eyez on Me in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je All Eyez on Me zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tupac Shakur werd geboren als kind van Black Panther-activisten en groeide uit tot één van de grootste rappers allertijden. Met Demetrius Shipp Jr. als Tupac.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

All Eyez On Me vertelt het verhaal van de iconische rapper, poëet, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte.

All Eyez On Me vertelt het verhaal van de iconische rapper, poëet, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte. Tupac werd geboren als zoon van Black Panther activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem, waarmee hij steeds meer mensen in vervoering bracht. Maar zijn bekendheid had ook een keerzijde. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangster rap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers. Het werd een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

Productiemaatschappij: Arri Rental, Atlanta Production Services, Chapman/Leonard Studio Equipment, Lionsgate, Locktix, Morgan Creek Productions, Program Pictures, Shade VFX, Summit Entertainment, VVS Films

Cast & Regisseur

Nieuws over All Eyez on Me