compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

All Our Fears

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van All Our Fears

All Our Fears filmstill

All Our Fears filmstill

Delen op facebook
All Our Fears
Nederlandse première: 3-8-2023
Polen, 2021, 90 min,

In All Our Fears probeert kunstenaar Daniel - die op het platteland leeft, homo is en tegelijk diep gelovig - een rouwstoet te organiseren, maar de mensen in het dorp keren hem de rug toe.

Bekijk bij:

All Our Fears trailer en bijzonderheden

De film won tijdens het filmfestival van Polen, maar liefst 5 prijzen, waaronder een Gouden Leeuw voor Beste Film.

Trailer van All Our FearsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film All Our Fearshttps://i1.ytimg.com/vi/OhKDO5ZJ_dM/hqdefault.jpg2023-02-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lukasz Ronduda maakte eerder twee speelfilms die beiden goed werden ontvangen op filmfestivals: "Performer" (2015) en "A Heart of Love" (2017).

All Our Fears - Bioscopen, Tijden & Tickets

All Our Fears in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je All Our Fears zien? Koop of huur de film hier:Daniel probeert een lokale gemeenschap samen te laten rouwen na een tragedie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Daniel, een kunstenaar, komt van het platteland en groeide op binnen de structuren van de katholieke kerk. Zijn relatie met Olek vindt in het geheim plaats. De zelfmoord van een religieus, lesbisch meisje uit zijn dorp dwingt hem om te vechten voor tolerantie. Hij probeert de kleine gemeenschap te verenigen, maar iedereen keert hem de rug toe. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. De hoofdpersoon van de film probeert zich te bevrijden van oppervlakkigheid. Hij behoort tot twee tegengestelde werelden (de katholieke kerk en de LHBTI- gemeenschap) en zou graag een brug willen slaan tussen deze twee werelden.
Het veroorzaakt grote eenzaamheid. Zijn strijd leert ons beseffen dat de werkelijkheid veel paradoxaler en gecompliceerder is dan de onderdrukkende culturele tegenstellingen, waarbij elke afwijking van de norm wordt gestigmatiseerd en iedereen wordt gedisciplineerd die afdwaalt van de doctrine.

Productiemaatschappij: Mimikra (co-production), Polski Instytut Sztuki Filmowej (co-financed by), Serce (produced by), Telewizja Kino Polska (co-production)

Cast & Regisseur

Andrzej Chyra

Father of Daniel
Maria Maj

Grandma of Daniel
Jowita Miondlikowska

Jadwiga Majewska
Lukasz Gutt

Regisseur