compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Alle Anderen

Pitch

Gitti en Chris zijn een vreemd koppel, dat zich door een vakantie heen worstelt. De ontmoeting met een ander koppel is de aanzet tot destabilisatie van hun relatie. Chris begint dominanter te worden. Gitti probeert zich aan te passen, maar komt hierdoor in gevecht met haar eigen persoonlijkheid.
Delen op facebook
Alle Anderen
Duitsland, 2009, 119 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Alle Anderen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Alle Anderen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Alle Anderen zien? Koop of huur de film hier:Gitti en Chris zijn een vreemd koppel, dat zich door een vakantie heen worstelt. De ontmoeting met een ander koppel is de aanzet tot destabilisatie van hun relatie. Chris begint dominanter te worden. Gitti probeert zich aan te passen, maar komt hierdoor in gevecht met haar eigen persoonlijkheid.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BKM, Deutsche Filmförderfonds (DFFF), Die BASISberlin Postproduktions, FFF Bayern, FGV Schmidle GmbH, Filmförderungsanstalt (FFA), Komplizen Film GbR, Prokino Filmverleih, Südwestrundfunk (SWR), Westdeutscher Rundfunk (WDR)

Cast & Regisseur