compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Delen op facebook
Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn
Nederlandse première: 9-11-2023
Nederland, 2023, 88 min,

In Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn lijkt het leven van Iris eindelijk op rolletjes te lopen. Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en alles wijst er op dat Reza zich met haar wil verloven. Maar kan ze haar temperament onder controle houden of maakt ze toch kans op een droomhuwelijk.

Bekijk bij:

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn trailer en bijzonderheden

Vervolg op Alles is zoals het zou moeten zijn (2020), toen geschreven door Daphne Deckers en Anna Pauwels, aan het scenario voor het vervolg werkte alleen Anna Pauwels.

Trailer van Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijnBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijnhttps://i1.ytimg.com/vi/lhAVcztm2p4/hqdefault.jpg2023-09-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Erwin van den Eshof regisseerde eerder de Misfit-filmseries, maar brak door met Popoz (2015) en DoodEind (2006).

Barbara Sloesen is een actrice die een zeer succesvolle reeks van romantische komedies heeft gemaak zoals Happy Single (2023), Verliefd op Cuba (2019) en Zwaar Verliefd! (2018).

Walid Benmbarek heeft enkele memorabele rollen gespeeld Strijder (2022), Mocro Maffia (2018) en Broeders (2017).

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn - Bioscopen, Tijden & Tickets

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn zien? Koop of huur de film hier:Iris' leven lijkt eindelijk op rolletjes te lopen. Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, maar dan lijkt haar aanstaande huwelijk gevaar te lopen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is er nu een tweede film! Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris die zichzelf steeds in de problemen weet te brengen en Walid Benmbarek speelt haar nieuwe (nu dan echt!) grote liefde Reza. Naar de personages van Daphne Deckers.

Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Productiemaatschappij: Interstellar Pictures, TDMP

Cast & Regisseur