compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Animalia

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Animalia

Animalia filmstill

Animalia filmstill

Delen op facebook
Animalia
Nederlandse première: 27-6-2024
Frankrijk, Marokko, Qatar, 2023, 90 min,

In Animalia kijkt de hoogzwangere Itto uit naar een dag van rust en stilte wanneer haar man, Amine, op zakenreis is. Dan breekt er een mysterieuze noodtoestand uit in Marokko en ze moet ineens alles alleen doen. Dan breekt er een nieuwe wereldorde aan.

Animalia trailer en bijzonderheden

De film won Beste Internationale Speelfilm tijdens het Internationaal filmfestival van Calgary 2023.

Trailer van AnimaliaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Animaliahttps://i1.ytimg.com/vi/YsJctmYZskE/hqdefault.jpg2024-03-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Animalia - Bioscopen, Tijden & Tickets

Animalia in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Buitenaards mooie Marokkaanse roadtrip langs bovennatuurlijke elementen, religie en klassenverschillen.

Wanneer Marokko vanwege mysterieuze gebeurtenissen in een noodtoestand terechtkomt, staat de hoogzwangere Itto er ineens alleen voor. In een wereld die plots niet meer vertrouwd voelt, verliest ze onderweg niet alleen haar familie en privileges maar ook de connectie met haar geloof, identiteit en klasse. Wanneer de bovennatuurlijke storm in het Atlasgebergte gaat liggen, ontdekt Itto dat haar wereld voorgoed veranderd is.

Productiemaatschappij: Agence Nationale de Gestion des Oeuvres Audiovisue, Arte France Cinma (co-production), Canal+ (participation), Centre Cinmatographique Marocain (support), Centre national du cinma et de l'image anime (CN, Cin+ (participation), Doha Film Institute (support), Dounia Productions (co-production), Fonds Images de la Francophonie (support), Jiango Films (co-production), Socit des Producteurs de Cinma et de Tlvision, Srab Films, Wrong Films

Cast & Regisseur

Abdessamad Achik

Soldier (as Abdessamad Achiq)
Douaa Baamti

Neighbour's Kid
Sofia Alaoui

Regisseur
Animalia poster