compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

horror, mysterie, thriller

Pitch van Annabelle Comes Home
Vera Farmiga (Lorraine Warren)
Vera Farmiga (Lorraine Warren)
Delen op facebook
Annabelle Comes Home
Nederlandse première: 27-6-2019
Verenigde Staten, 2019, 106 min,
Ed en Lorraine Warren besluiten de 'bezeten' pop Annabelle achter gewijd glas op te bergen, bij de andere bovennatuurlijke objecten in hun huis. Dan maakt een oppas een cruciale fout.
trailer en bijzonderheden over Annabelle Comes Home
Zevende film in het Conjuring Universum. De film speelt zich af tussen de opening en het begin van het hoofdverhaal van de eerste Conjuring-film, wat de film tegelijk een prequel als een sequel maakt.
Aanloop van Annabelle Comes Home
De film is vooraf gegaan door Annabelle (2014) en Annabelle: Creation (2017)
BioscoopAgenda van Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home in de bioscoop

Synopsis distributeur
Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle 'Annabelle'-filmreeks van New Line Cinema met in de hoofdrol de bezeten pop uit het Conjuring-universum.

Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle Annabelle-filmreeks van New Line Cinema met in de hoofdrol de bezeten pop uit het Conjuring-universum. Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt ‘veilig’ opgesloten achter heilig glas, in een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.