compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Antim: The Final Truth

Pitch van Antim: The Final Truth

Aayush Sharma (Rahul Patil (Rahulya))

Aayush Sharma (Rahul Patil (Rahulya))

Delen op facebook
Antim: The Final Truth
Nederlandse première: 25-11-2021
India, 2021, 138 min,

In Antim: The Final Truth begint een boerenzoon aan een enorme opmars in de plattelands maffiagelederen - nadat hij getuige is geweest van de uitbuiting van zijn familie. Als hij ook in de stad de macht wil grijpen, treft hij de Sikh politieman Rajveer Singh tegenover zich.

Antim: The Final Truth trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op gebeurtenissen die plaatsvonden in een klein stadje in de buurt van de stad Pune. De film laat zien waarmee boeren worden geconfronteerd en hun banden met de criminele wereld.

Trailer van Antim: The Final TruthBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Antim: The Final Truthhttps://i1.ytimg.com/vi/XFKz1DACGdE/hqdefault.jpg2021-11-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film is een remake van "Mulshi Pattern" (2018), dat voor de veel kleiner Indiase taalgebied - Marathi - bestemd was. De remake in Hindi maakt de film meteen ook voor een internationaler publiek beschikbaar, want er spreken meer dan 350 miljoen mensen Hindi.

Antim: The Final Truth - Bioscopen, Tijden & Tickets

Antim: The Final Truth in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Antim: The Final Truth zien? Koop of huur de film hier:De opmars van een boerenzoon tot lokale mafia en uiteindelijk mafiabaas in de stad. Hij treft een politieman tegenover zich.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Salman Khan Films

Cast & Regisseur