compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Apples

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Apples

Apples filmstill

Apples filmstill

Delen op facebook
Apples
Nederlandse première: 17-3-2022
Griekenland, Polen, Slovenië, 2020, 91 min,

In Apples lijdt Aris — een man van middelbare leeftijd — aan geheugenverlies, als gevolg van een wereldwijde epidemie die plotseling geheugenverlies veroorzaakt. Hij wordt opgenomen in een herstelprogramma om 'onbekende' slachtoffers te helpen een nieuwe identiteit op te bouwen. Hij houdt een dagboek bij en begint zich af te vragen of je echt alles moet onthouden.

Bekijk bij:

Apples trailer en bijzonderheden

Officiële inzending van Griekenland voor de categorie 'Best International Feature Film' van de 93e Academy Awards in 2021, de film haalde de uiteindelijke nominatielijst niet.

Trailer van ApplesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Appleshttps://i1.ytimg.com/vi/U6Fz6bjkxiI/hqdefault.jpg2021-01-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De eerste speelfilm van regisseur Christos Nikou.
Acteur Aris Servetalis was eerder te zien in Birds (or How to Be One) (2020), Alpeis (2011) en Kinetta (2005).

Apples - Bioscopen, Tijden & Tickets

Apples in de bioscoop

Wil je Apples zien? Koop of huur de film hier:Tijdens een wereldwijde pandemie van plotselinge geheugenverlies, wordt Aris opgenomen in een herstelprogramma om niet-opgeëiste patiënten te helpen een nieuwe identiteit op te bouwen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De ziekenhuizen in de stad liggen vol met slachtoffers van een vreemde aandoening die onmiddellijk geheugenverlies veroorzaakt. Voor getroffenen die niet door bekenden worden opgehaald, ontwikkelt de overheid een experimenteel herstelprogramma om een nieuwe identiteit op te bouwen. De melancholieke Aris wordt door niemand geclaimd en schrijft zich hiervoor in. Hij ontvangt dagelijks instructies voor uiteenlopende activiteiten en houdt zijn ervaringen bij in een dagboek en door foto's te maken. Maar naarmate de tijd verstrijkt, dringt de vraag zich op of sommige dingen niet beter vergeten blijven.

Productiemaatschappij: Boo Productions (produced by), Creative Europe MEDIA (co-financed by), DI Factory (co-financed by), Dirty Films, Greek Film Center (co-financed by), Hellenic Radio & Television (ERT) (co-financed by), Lava Films (co-production), Perfo Production (co-produced by), Polski Instytut Sztuki Filmowej (co-financed by)