compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Aquaman

Aquaman

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, avontuur, fantasy, science fiction

Pitch van Aquaman
Aquaman: Jason Momoa (Arthur Curry / Aquaman)
Aquaman: Jason Momoa (Arthur Curry / Aquaman)
Delen op facebook
Aquaman
Nederlandse première: 13-12-2018
Australië, Verenigde Staten, 2018, 144 min,
Arthur Curry ontdekt dat hij erfgenaam is van de verloren gewaande onderwater koninkrijk Atlantis, hij moet ook zijn volk gaan leiden.
trailer en bijzonderheden over Aquaman
James Wan verklaarde dat hij het liefst Aquaman wilde maken in plaats van The Flash, omdat hij Aquaman de 'underdog' is.
Aanloop van Aquaman
De Australische regisseur James Wan is in korte tijd een invloedrijke filmmaker geworden met films als Saw (2004), Insidious (2010), The Conjuring (2013) en Fast & Furious 7 (2015).
Acteur Jason Momoa, die Aquaman en Arthur Curry speelt, speelde eerder dezelfde rol in Justice League (2017) en Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), maar werd echt bekend door zijn rol van Khal Drogo in de tv-serie Game of Thrones.
BioscoopAgenda van Aquaman

Aquaman in de bioscoop

Wil je Aquaman zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 25 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Arthur Curry (Jason Mamoa) ontdekt dat hij erfgenaam is van de verloren gewaande onderwater koninkrijk Atlantis, hij moet ook zijn volk gaan leiden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd... een Koning.