compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Justice League

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Justice League

Ezra Miller (Barry Allen / The Flash), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman) en Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman)

Ezra Miller (Barry Allen / The Flash), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman) en Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman)

Delen op facebook
Justice League
Nederlandse première: 16-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 121 min,

Batman is geinspireerd door de daden van Superman en heeft een nieuwe bondgenoot met Wonder Woman. Ze recruteren nog een aantal helden en vormen de Justice League. Samen moeten ze de planeet redden van een grote dreiging.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Justice League trailer en bijzonderheden

Deze film behoort tot het DC Extended Universe. De laatste Superman en Wonder Woman films behoren ook tot dit filmuniversum.

Trailer van Justice LeagueBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Justice Leaguehttps://i1.ytimg.com/vi/jcWbYaB_biw/hqdefault.jpg2017-10-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In deze film maken nieuwe helden uit het DC Extended Universe hun opwachting: the Flash (Ezra Miller) en Aquaman (Jason Momoa)

Justice League - Bioscopen, Tijden & Tickets

Justice League in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Justice League zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Batman is geinspireerd door de daden van Superman en heeft een nieuwe bondgenoot met Wonder Woman. Ze recruteren nog een aantal helden en vormen de Justice League. Met Ben Affleck, Gal Gadot en Henry Cavill.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek.

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Superhelden tesamen: Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Jason Momoa als Aquaman en Ray Fisher als Cyborg. Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Productiemaatschappij: DC Comics, DC Entertainment, Dune Entertainment, Karo Premiere, Lensbern Productions, Roadshow Entertainment, Roadshow Films, SF, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Ben Affleck

Bruce Wayne / Batman
Henry Cavill

Clark Kent / Superman
Ezra Miller

Barry Allen / The Flash
Gal Gadot

Diana Prince / Wonder Woman
Jason Momoa

Arthur Curry / Aquaman
Zack Snyder

Regisseur
Justice League poster

Nieuws over Justice League