compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Eerste beeld Doutzen Kroes in Justice League

Eerste beeld Doutzen Kroes in Justice League

6-11-2017 Vanaf 16 november keert Doutzen Kroes terug als amazone Venelia in Justice League. Warner Bros. brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Superhelden zoals Ben Affleck als Batman.

Doutzen Kroes als Amazone Venelia ©2017 Warner Bros Ent. All Rights Reserved. TM & ©DC Comics

Doutzen Kroes als Amazone Venelia ©2017 Warner Bros Ent. All Rights Reserved. TM & ©DC Comics

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Ook terug te zien in de film zijn Amy Adams als Lois Lane, Jeremy Irons als Alfred, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Hippolyta, Joe Morton als Silas Stone en Doutzen Kroes als Amazone Venelia. Het universum wordt uitgebreid met de introductie van J.K. Simmons als politiecommissaris Gordon, Ciarán Hinds als Steppenwolf en Amber Heard als Mera.

Vanaf 16 november 2017 te zien in de Nederlandse bioscoop, in 3D, IMAX 3D en Dolby CinemaReleasedatum: 16 november 2017
Genre: actie, avontuur
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, grof taalgebruik
Lengte: 121min
Regie: Zack Snyder
Cast: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Raymond Fisher
URL: www.justiceleaguefilm.nl
Hashtag: #JusticeLeague

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.