compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Arctic

Arctic

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

drama, filmhuis

Pitch van Arctic
Arctic: Mads Mikkelsen (Overgård)
Arctic: Mads Mikkelsen (Overgård)
Delen op facebook
Arctic
Nederlandse première: 14-3-2019
IJsland, 2018, 98 min,
Een man overleeft als enige een vliegtuigcrash op de Noordpool. Hij bouwt een kamp uit de vliegtuig overblijfselen. Uiteindelijk besluit hij uit noodaak zijn kamp te verlaten en een levensgevaarlijke reis over de ijzige vlakte te beginnen.
trailer en bijzonderheden over Arctic
De film dong mee Camera D'Or op het Cannes filmfestival en kreeg een 10 minuten staande ovatie.
Aanloop van Arctic
Joe Penna regisseert voor het eerst een film. Hij was hiervoor vooral bekent met zijn youtube kanaal 'MysteryGuitarman'.

Mads Mikkelsen speelde ook in de Marvel-film Doctor Strange (2017), "Rogue One" (2016), Jagten (2012) en Casino Royale (2006).
BioscoopAgenda van Arctic

Arctic in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Arctic zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 13 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een man overleeft als enige een vliegtuigcrash op de Noordpool. Hij bouwt een kamp. Maar besluit toch een levensgevaarlijke reis over de ijzige vlakte te beginnen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. In de hoop zijn afgrijselijke omstandigheden te overleven besluit hij zijn geïmproviseerde kamp te verlaten en de levensgevaarlijke reis door onbekend terrein te maken…