compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Atomic Blonde

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Atomic Blonde

Charlize Theron (Lorraine Broughton)

Charlize Theron (Lorraine Broughton)

Delen op facebook
Atomic Blonde
Nederlandse première: 10-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 115 min,

Lorraine Broughton, gespeeld door Charlize Theron, is een spion van MI6 die meestal haar eigen plan trekt. Vlak voor de val van de Berlijnse muur wordt ze naar Berlijn gestuurd om een dubbelspion te vinden. Ze moet samen werken met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy).

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Atomic Blonde trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op de graphic novel The Coldest City, geschreven door Antony Johnston en Sam Hart.

Trailer van Atomic BlondeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Atomic Blondehttps://i1.ytimg.com/vi/ZJ13_TCzNgY/hqdefault.jpg2017-06-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Charlize Theron maakte veel indruk in Monster en was later ook te zien in Mad Max: Fury Road en Young Adult.

Atomic Blonde - Bioscopen, Tijden & Tickets

Atomic Blonde in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6.

n de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit.  Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.  Atomic Blonde is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning onder regie van David Leitch (John Wick, Deadpool 2).  John Goodman (Kong: Skull Island), Til Schweiger (Inglourious Basterds), Eddie Marsan (Ray Donovan), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en Toby Jones (Captain America: The Winter Soldier) zijn ook te zien in deze film die gebaseerd is op de Oni Press-graphic novel serie “The Coldest City,” van Antony Johnston & illustrator Sam Hart. Scenario door Kurt Johnstad (300).

Productiemaatschappij: 87Eleven, Batrax Entertainment, Closed on Mondays Entertainment, Denver and Delilah Productions, Film & TV House, Focus Features, Sierra / Affinity, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Charlize Theron

Lorraine Broughton
James McAvoy

David Percival
John Goodman

CIA Agent
David Leitch

Regisseur
Atomic Blonde poster

Nieuws over Atomic Blonde