compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Avec amour et acharnement

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van Avec amour et acharnement

Grégoire Colin (François) en Juliette Binoche (Sara)

Grégoire Colin (François) en Juliette Binoche (Sara)

Delen op facebook
Avec amour et acharnement
Nederlandse première: 8-9-2022
Frankrijk, 2022, 116 min,

In Avec amour et acharnement zijn Sara en Jean verliefd, ze wonen al een paar jaar samen. Dan loopt Sara haar vroegere minnaar François tegen het lijf, haar oude geliefde en goede vriend van Jean. Het duurt dan ook niet lang voordat het drietal de controle over de situatie verliest.

Bekijk bij:

Avec amour et acharnement trailer en bijzonderheden

De filmregisseur Claire Denis won de prijs voor Beste Regie tijdens het Berlin International Film Festival 2022 — de Zilveren Beer.

Trailer van Avec amour et acharnementBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Avec amour et acharnementhttps://i1.ytimg.com/vi/xdlA-5ZEDSc/hqdefault.jpg2022-07-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het is Claire Denis’ derde samenwerking met de gerenommeerde auteur Christine Angot, met wie ze Un beau soleil intérieur (2017)maakte en waarin Juliette Binoche eveneens de hoofdrol vervulde.

Avec amour et acharnement - Bioscopen, Tijden & Tickets

Avec amour et acharnement in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Avec amour et acharnement zien? Koop of huur de film hier:Een driehoeksverhouding over Sara (Juliette Binoche) die gevangen zit tussen twee mannen, haar oude partner Jean (Vincent Lindon) en zijn beste vriend François (Grégoire Colin), haar voormalige geliefde.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sara (Juliette Binoche) en Jean (Vincent Lindon) zijn verliefd, ze wonen al een paar jaar samen. Het is een liefde die hen gelukkig en sterker maakt. Ze vertrouwen elkaar en het verlangen naar elkaar is nooit afgenomen. Op een ochtend loopt Sara haar vroegere minnaar François (Grégoire Colin), tegen het lijf, dezelfde François die haar aan Jean heeft voorgesteld, dezelfde François die ze zonder aarzelen voor Jean heeft verlaten. Ondanks dat hij haar niet ziet, is ze overweldigd door het idee dat haar leven plotseling kan veranderen. François stelt op zijn beurt aan Jean voor om weer samen te gaan werken. Het duurt dan ook niet lang voordat het drietal de controle over de situatie verliest. Avec amour et acharnement is een zinderend liefdesdrama over een turbulente driehoeksrelatie. Het is Claire Denis’ derde samenwerking met de gerenommeerde auteur Christine Angot, met wie ze Un beau soleil intérieur maakte en waarin Juliette Binoche eveneens de hoofdrol vervulde. Avec amour et acharnement ging in première op de Berlinale 2022, waar het genomineerd was voor de Gouden Beer en de Zilveren Beer won voor Beste Regie.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Ciné+ (participation), Cinémage 15 (in association with), COF, Curiosa Films

Cast & Regisseur

Alice Houri

Employée Tribunal de commerce
Claire Denis

Regisseur