compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Ayurveda

Art of Being

Voor alle leeftijden

Pitch

Regisseur Pan Nalin maakte een reis door India en volgde verschillende Indiase beoefenaars van de Ayurvedische geneeswijze. Hij ontmoet genezers die ziekten opsporen door patiënten met speciale modder te bedekken; Indiaase stamhoofden die met hun geestelijke vermogens ziektes afweren; artsen die genezen door gebruik te maken van producten uit de natuur als de schors van een boom.
Delen op facebook
Ayurveda
Nederlandse première: 9-1-2003
India, 2001, 102 min,

bijzonderheden

Ayurveda , volgens wetenschappers de oudste geneeskunde, betekent in het Sanskriet letterlijk: de wetenschap van het leven. Het is ontstaan in India en van daaruit verspreid naar Egypte, Griekenland, Rome, Tibet, China, Rusland en Japan. Ayurveda kan omschreven worden als een holistische geneeswijze waarbij men op zoek gaat naar gezonde balans tussen geest en het lichaam. Veel van wat we in ons moderne leven kennen heeft zijn oorsprong in de Ayurvedische levenswijze: homeopathie en het gebruik van schoonheidsproducten uit de natuur als shampoo en groene klei.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Pan Nalin is opgegroeid in India en woont sinds 12 jaar in Frankrijk. Hij is zijn filmcarrière begonnen als producent en heeft onder andere meegewerkt aan Raja Kosa's Dance of the Wind. Daarnaast maakte hij een aantal korte films en video's. 'Ayurveda' is zijn eerste lange documentaire.

Ayurveda - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ayurveda in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ayurveda zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Film over de gelijknamige eeuwenoude gezondheidsleer.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Monsoon Films Private Limited, Pandora Film, Sunrise Filmvertriebs AG

Cast & Regisseur