compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Back to Black

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Back to Black

Marisa Abela (Amy Winehouse)

Marisa Abela (Amy Winehouse)

Delen op facebook
Back to Black
Nederlandse première: 18-4-2024
2024, 123 min,

In Back to Black maakt de piepjonge Amy Winehouse een snelle opkomst en begint aan de opnames van een studioalbum, genaamd Back to Black, en alles wordt anders. Het vrij rondlopen in de straten van Camden wordt haar steeds meer onmogelijk gemaakt en haar eetproblemen en drugsgebruik beginnen hun tol te eisen. Ze vlucht in een huwelijk met haar ex.

Back to Black trailer en bijzonderheden

Marisa Abela zong zelf in deze film. Ze trainde uitgebreid om de zang van Amy Winehouse na te bootsen.

Trailer van Back to BlackBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Back to Blackhttps://i1.ytimg.com/vi/N42STjtNyAs/hqdefault.jpg2024-02-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Sam Taylor-Johnson regisseerde eerder de speelfilms A Million Little Pieces (2018) en Fifty Shades of Grey (2015), zij is bekend van talloze muziek-video's waaronder 'Earned It' van The Weeknd.

Marisa Abela was eerder te zien in Barbie (2023) en Rogue Agent (2022).

Back to Black - Bioscopen, Tijden & Tickets

Back to Black in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Back to Black is een ode aan n van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte.

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrire tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Productiemaatschappij: Monumental Pictures, Sony/ATV Music Publishing (support), StudioCanal, Universal Music Group (support)

Cast & Regisseur

Eddie Marsan

Mitch Winehouse
Jack O'Connell

Blake Fielder-Civil
Marisa Abela

Amy Winehouse
Tim Treloar

CID Officer
Back to Black poster

Nieuws over Back to Black