compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Baklap

Pitch van Baklap

Dikke Dennis (Uber-passenger) en Johan Vlemmix (Uber-driver)

Dikke Dennis (Uber-passenger) en Johan Vlemmix (Uber-driver)

Delen op facebook
Baklap
Nederland, 2021, 50 min,

Berry heeft alles verloren, maar krijgt via zijn zus een baan bij taxibedrijf IVOTAX. Als zijn nieuwe baas Ivo achter Berry's verleden komt, bedenkt Ivo echter een bizarre proef die uitmondt in een intense achtervolging door de straten van Eindhoven.

Baklap trailer en bijzonderheden

Deze interactieve show is tot stand gekomen gedurende corona-jaar 2020 vanuit ‘n brede groep cultuurmakers uit Eindhoven; van schrijvers, schilders, stuntmannen en taxichauffeurs. De soundtrack bestaat uit lokale muzikanten zoals Mozes & The Firstborn, An Evening With Knives en Another Now.

Trailer van BaklapBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Baklaphttps://i1.ytimg.com/vi/4BK_NFax2L4/hqdefault.jpg2021-11-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Korte filmregisseur Tom Elswijk maakte meerdere korte films tijdens de covid-lockdown 2020 en muziekvideo's voor lokale artiesten.
Speelfilmdebuut van schrijver Henk van Straten als acteur - hij schreef eerder ‘Kwaad Bloed’ en ‘Ernest Hemingway is gecanceld’.
Actrice Julia van der Pas is vooral werkzaam als theatermaakster.
Acteur Mike Weerts is bekend van Ferry (2021), Redbad (2017), Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer (2017), Borgman (2013), Het Bombardement (2012) en De Bende van Oss (2011).

Baklap - Bioscopen, Tijden & Tickets

Baklap in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Baklap zien? Koop of huur de film hier:Berry (Henk van Straten) heeft alles verloren, maar krijgt via zijn zus een baan bij taxibedrijf IVOTAX. Berry wordt op de proef gesteld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Jongens en Co

Cast & Regisseur