compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths

Daniel Giménez Cacho (Silverio Gacho)

Daniel Giménez Cacho (Silverio Gacho)

Delen op facebook
Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths
Nederlandse première: 17-11-2022
Mexico, 2022, 160 min,

In Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths keert Silverio — een bekende Mexicaanse journalist en documentairemaker die in Los Angeles woont — terug naar zijn geboorteland en wordt geconfronteerd met existentiële vragen.

Bekijk bij:

NETFLIX

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths trailer en bijzonderheden

Regisseur Alejandro González Iñárritu eerste film die in Mexico is opgenomen sinds de internationale sensatie Amores Perros uit 2000. Hij werkt samen met beroemde vakmensen aan deze film zoals cameraman Darius Khondji (Amour, Se7en), secanirst Nicolás Giacobone (Birdman en Biutiful), de Mexicaanse ontwerper Eugenio Caballero (Roma, Pan's Labyrinth) en kostuumontwerper Anna Terrazas ("The Deuce" en Roma).

Trailer van Bardo, False Chronicle of a Handful of TruthsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bardo, False Chronicle of a Handful of Truthshttps://i1.ytimg.com/vi/fSOgOPT-zTY/hqdefault.jpg2022-10-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Mexicaanse wonderkindAlejandro González Iñárritu filmde eerder The Revenant (2015), Birdman (2014), Biutiful (2010), Babel (2006) en 21 Grams (2003).
Daniel Giménez Cacho was eerder te zien in Memoria (2021), El Presidente (2017), La Mala Educación (2004) en Sólo con tu pareja (1991).

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths in de bioscoop

Wil je Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Regisseur Alejandro González Iñárritu keert terug naar Mexico om het verhaal te filmen van een journalist die eindelijk weer terugkeert naar huis en confronteert wordt met zijn liefde voor zijn gezin en het land, maar tegelijk met vragen zit over het leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths is een epische, visueel verbluffende en meeslepende film over de intieme en ontroerende reis van Silverio; een bekende Mexicaanse journalist en documentairemaker die in Los Angeles woont. Nadat hij een prestigieuze internationale prijs in ontvangst heeft genomen, keert hij noodgedwongen terug naar zijn geboorteland, niet wetende dat deze simpele reis hem tot een existentiële grens zal drijven. De waanzin van zijn herinneringen en angsten dringen door in zijn dagelijks leven en vervullen hem met verbijstering en verwondering.
Met een lach en een traan worstelt Silverio met universele en tegelijk persoonlijke vragen over identiteit, succes, sterfelijkheid, de geschiedenis van Mexico en de diepgewortelde familieband die hij voelt met zijn vrouw en kinderen. Kortom, wat het betekent om mens te zijn in deze merkwaardige tijd. Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths is gefilmd op 65mm door Academy Award®-genomineerde Darius Khondji (Amour, Se7en) en geschreven door Iñárritu en Nicolás Giacobone (Oscar®-winnaar Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance) en Biutiful). Het is Iñárritu's eerste film die in Mexico is opgenomen sinds de internationale sensatie Amores Perros uit 2000. Production design komt van de Oscar®-winnende Mexicaanse ontwerper Eugenio Caballero (ROMA, Pan's Labyrinth) en het kostuumontwerp is in handen van Anna Terrazas (The Deuce, Roma).

Productiemaatschappij: Estudios Churubusco Azteca S.A., Redrum