compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Beats

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Beats

Gemma McElhinney (Laura), Rachel Jackson (Wendy), Cristian Ortega (Johnno), Lorn Macdonald (Spanner) en Amy Manson (Cat)

Gemma McElhinney (Laura), Rachel Jackson (Wendy), Cristian Ortega (Johnno), Lorn Macdonald (Spanner) en Amy Manson (Cat)

Delen op facebook
Beats
Nederlandse première: 7-11-2019
Verenigd Koninkrijk, 96 min,

Schotland, 1994. Twee tienerjongens die samen opgroeiden en op het punt staan beiden een andere richting op te gaan, raken in de baan van een nieuwe stroming in de house-muziek. Ze riskeren alles om naar een illegale feest te gaan, in de hoop om de beste nacht van hun leven te beleven en om hun vriendschap te vieren.

Bekijk bij:

CinememberNETFLIX

Beats trailer en bijzonderheden

Nieuwkomer Lorn Macdonald werd voor deze rol genomineerd voor een BAFTA-award.
De film was genomineerd voor de Audience Award tijdens het Rotterdam International Film Festival 2019.

Trailer van BeatsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Beatshttps://i1.ytimg.com/vi/zqVG5pcfhzE/hqdefault.jpg2019-08-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Lorn Macdonald heeft zijn sporen verdiend via goed bekeken tv-series als Outlander en Shetland en is ook actief als regisseur.
De Schotse regisseur Brian Welsh heeft eerder van zich laten horen met de kleine film "In Our Name" (2010) en de tv-film "Glasgow Girls" (2014), beiden niet in Nederland uitgebracht.

Beats - Bioscopen, Tijden & Tickets

Beats in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Beats zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Schotland, 1994. Twee tienerjongens raken in de baan van een nieuwe stroming in de house-muziek en riskeren alles om naar een illegale feest te gaan, in de hoop om de beste nacht van hun leven te beleven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.

1994, Verenigd Koninkrijk. Johnno en Spanner zijn hun leven lang al beste vrienden, maar op de drempel van volwassenheid lijken beide levens opeens een andere richting in te slaan. In hun laatste nacht samen stelen ze geld van Spanners broer en gaan ze op pad richting een illegale rave. Meegevoerd door de anarchie en de roes van het nachtleven, beleven ze een waanzinnige trip om nooit meer te vergeten.
Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.

Productiemaatschappij: Rosetta Productions

Cast & Regisseur