compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Beautiful Beings

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Beautiful Beings

Beautiful Beings filmstill

Beautiful Beings filmstill

Delen op facebook
Beautiful Beings
Nederlandse première: 29-9-2022
Denemarken, IJsland, Nederland, Zweden, 2022, 123 min,

In Beautiful Beings wordt buitenbeentje Bali gepest, totdat Addi besluit hem in zijn bende op te nemen. Het wordt een hechte vriendengroep, allen op hun eigen manier buitenstaanders maar samen ijzersterk.

Bekijk bij:

Beautiful Beings trailer en bijzonderheden

De film won meerdere prijzen, waaronder de prijs Label Europe Cinemas tijdens Het Berlin International Film Festival 2022.

Trailer van Beautiful BeingsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Beautiful Beingshttps://i1.ytimg.com/vi/zXKxHbMfToU/hqdefault.jpg2022-06-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Guðmundur Arnar Guðmundsson regisseerde eerder Hjartasteinn (2016).

Beautiful Beings - Bioscopen, Tijden & Tickets

Beautiful Beings in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Beautiful Beings zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tiener Addie - opgevoed door zijn helderziende moeder - ontfermt zich over de gepeste Bali en neemt hem op in zijn bende van gewelddadige buitenstaanders.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hartverwarmende coming- of-age van een groepje vrienden in Reykjavik die hun ontluikende leven naar volwassenheid aan het ontdekken is.

Addi woont met zijn excentrieke moeder in het IJslandse Reykjavik. Na een incident met zijn klasgenoot Balli die gepest wordt, besluit hij zich over hem te ontfermen. Samen met twee van zijn kameraden verkent het kwartet hun ontluikende leven naar volwassenheid.

Productiemaatschappij: Bastide Films (in co-production with), Film i Väst (in co-production with), Hobab (in co-production with), Join Motion Pictures, Motor (in co-production with), Negativ (in co-production with)