compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

Before the Frost

***1/20
Waardering: 3.5/5

Før Frosten

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Before the Frost

Delen op facebook
Before the Frost
Nederlandse première: 17-10-2019
Denemarken, 2018, 104 min,

Het is 1850. In Denemarken is het winter. Op het platteland probeert boer Jens voor zijn familie te voorzien. Maar omdat deze winter zwaarder is dan normaal besluit hij samen te werken met zijn buren door zijn dochter aan hun uit te huwelijken.

Bekijk bij:

CinemembermeJane

Before the Frost trailer en bijzonderheden

De film is voor het eerst laten zien op het Toronto film festival.

Trailer van Before the FrostBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Before the Frosthttps://i1.ytimg.com/vi/p5-ew4yQs0Y/hqdefault.jpg2019-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Michael Noer regisseerde ook Northwest (2013)

Jesper Christensen speelde ook in Spectre (2015)

Before the Frost - Bioscopen, Tijden & Tickets

Before the Frost in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Before the Frost zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember

Het is 1850. Het is winter in Denemarken. Op het platteland probeert boer Jens voor zijn familie te voorzien. Maar omdat deze winter zwaarder is dan normaal besluit hij samen te werken met zijn buren door zijn dochter aan hun uit te huwelijken.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het hartverscheurende verhaal van een boer in het 19e eeuwse Denemarken, wiens harde beslissing het lot van zijn familie voor altijd zal beïnvloeden.

Denemarken, 1850. Terwijl de winter zijn intrede doet dreigen een boer op leeftijd, Jens, en zijn familie een hongerdood te sterven. Met het vooruitzicht op wederom een harde en onverbiddelijke winter, besluit Jens zijn dochter te laten trouwen met de zoon van zijn buren. Maar wanneer een rijke boer uit de omgeving Jens’ land wil kopen, ziet hij dit als een mogelijkheid op een wellicht nog betere toekomst.

Productiemaatschappij: Danmarks Radio (DR) (in association with), Det Danske Filminstitut (supported by), Nordisk Film Production