compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU

Blind Fury

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

Nick Parker (Rutger Hauer) is blind geworden in de Vietnam-oorlog. Een inheemse stam leert hem omgaan met zijn handicap en samoeraizwaard. Eenmaal terug in het vaderland besluit Parker zijn oude dienstmaat Frank Deveraux op te zoeken. Frank is echter gekidnapt door de maffia en wordt gedwongen in een drugslaboratorium te werken.
Delen op facebook
Blind Fury
Verenigde Staten, 1989, 85 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op de Japanse figuur Zatoichi, één van de populairste personages uit het Japanse historische film. Er zijn talloze films (o.a. Zatôichi, 2003) en televisieseries gemaakt met de held Zatoichi als hoofdpersoon.

Aanloop

Phillip Noyce regisseerde ook Dead Calm (1989), "Patriot Games" (1992), "Clear and Present Danger" (1994), The Quiet American (2002) en Rabbit-Proof Fence (2002).

Blind Fury - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blind Fury in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Blind Fury zien? Koop de film hier:


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Nick Parker (Rutger Hauer) is blind geworden in de Vietnam-oorlog. Een inheemse stam leert hem omgaan met zijn handicap en samoeraizwaard. terug in het vaderland besluit Parker zijn oude dienstmaat Frank DeverauxMeer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Interscope Communications

Cast & Regisseur

Rutger Hauer

Nick Parker
Rick Overton

Tector Pike
Lisa Blount

Annie Winchester
Phillip Noyce

Regisseur