compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Films > Bloedbroeders

Bloedbroeders

Pitch van Bloedbroeders

Derk Stenvers (Victor van Riebeeck), Matthijs van de Sande Bakhuyzen (Arnout van Riebeeck) en Erik van Heijningen (Simon Bakker)

Derk Stenvers (Victor van Riebeeck), Matthijs van de Sande Bakhuyzen (Arnout van Riebeeck) en Erik van Heijningen (Simon Bakker)

Delen op facebook
Bloedbroeders
Nederlandse première: 10-1-2008
Nederland, 2008, 95 min,
Film gebaseerd op de Baarnse Moordzaak uit de jaren '60, waarbij drie jongens hun vriendje vermoordden, nadat zij hem eerst een aantal weken verborgen hielden op de zolder in de ouderlijke villa van twee van hen.

Bloedbroeders trailer

Trailer van BloedbroedersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bloedbroedershttps://i1.ytimg.com/vi/lZwKtctVNSU/hqdefault.jpg2008-01-10

Aanloop

Het scenario is geschreven door Jan Bernard Bussemaker en Bert Bouma. De regie is in handen van Arno Dierickx; bekend van onder meer "Maria op Zolder" en Vuurzee.

Recensies van Bloedbroeders

Bloedbroeders - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bloedbroeders in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bloedbroeders zien? Koop de film hier:


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Film gebaseerd op de Baarnse Moordzaak uit de jaren '60, waarbij drie jongens hun vriendje vermoordden, nadat zij hem eerst een aantal weken verborgen hielden op de zolder in de ouderlijke villa van twee van hen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Benelux Film Distribution, Rinkel Film & TV Productions BV

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Derk Stenvers

Victor van Riebeeck
Pierre Bokma

Vader van Riebeeck
Arno Dierickx

Regisseur
Bloedbroeders poster