compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

Blumhouse's Fantasy Island

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van Blumhouse's Fantasy Island

Portia Doubleday (Sonja) en Lucy Hale (Melanie)

Portia Doubleday (Sonja) en Lucy Hale (Melanie)

Delen op facebook
Blumhouse's Fantasy Island
Nederlandse première: 13-2-2020
Verenigde Staten, 2020, 109 min,

Blumhouse's Fantasy Island speelt zich af op een eiland in de grote oceaan. Mr. Rourke belooft de geheime dromen van enkele prijswinnaars waar te maken. Maar de dromen lijken meer en meer op een nachtmerrie uit te lopen. De deelnemers vragen zich af of ze het eiland wel levend zullen verlaten.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Blumhouse's Fantasy Island trailer en bijzonderheden

De film is debasers op de jaren '70 televisieserie met dezelfde titel, daar werd Mr. Roarke gespeeld door de elegante Ricardo Montalbán en zijn assistent Tatoo — met een groeistoornis — werd gespeeld door Hervé Villechaize. In de serie betaalden de gasten het toen astronomisch bedrag van $50.000 om een droom te realiseren, die daar ook meestal anders uitpakte dan dat ze hadden gehoopt. In de film zijn de deelnemers winnaars van een wedstrijd.

Trailer van Blumhouse's Fantasy IslandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blumhouse's Fantasy Islandhttps://i1.ytimg.com/vi/-IcsurJp1gk/hqdefault.jpg2019-11-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jeff Wadlow is bekend van de succesvolle Kick-Ass 2 (3013) en Truth or Dare (2018).
Michael Peña (Mr. Rourke) is bekend van Fury (2014), End of Watch (2012) en Babel (2006). Parisa Fitz-Henley (speelt assistent van Rourke, Julia) is bekend van "Luke Cage" (2016), The Jane Austen Book Club (2007) en The Sorcerer's Apprentice (2010).
TV-ster Lucy Hale is onder meer bekend van de films Truth or Dare (2018) en Scream 4 (2011), maar is vooral bekend van Pretty Little Liars (tv-serie). Maggie Q viel eerder op door haar rollen in "Insurgent" (2015), Divergent (2014) en Die Hard 4.0.

Blumhouse's Fantasy Island - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blumhouse's Fantasy Island in de bioscoop

Synopsis distributeur

Blumhouse's Fantasy Island, de nieuwe film van Blumhouse Productions, laat de mysterieuze Mr. Roarke de geheime dromen van zijn gasten uitkomen in zijn luxe en afgelegen tropische resort. Maar als de fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het raadsel van het eiland oplossen als ze er levend vanaf willen komen.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Columbia Pictures

Cast & Regisseur