compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > Boiling Point

Boiling Point

***1/20
Waardering: 3.3/5

Jugatsu

actie, komedie

Pitch van Boiling Point
Een futloze pompbediende raakt betrokken bij een gevecht met een klant en komt zo terecht in de onderwereld. Een vroegere vriend probeert hem te helpen, maar als dat niet mag baten, moeten ze een eigen methode zoeken om het vege lijf te redden.
Delen op facebook
Boiling Point
Japan, 1990, 96 min,
bijzonderheden over Boiling Point
De film is een opeenstapeling van geweld zonder de minste trekken van emotie in de gezichten, geen muziek, een traag tempo en sporadisch een extreme stroomversnelling geheel in de eigen stijl van Kitano.
Aanloop van Boiling Point
Takeshi Kitano (Japan, 1947) gaf al snel de brui aan zijn (technische) universitaire studie en maakte vanaf 1973 deel uit van het komische duo 'Two beats'. Vervolgens speelde hij in een aantal films de hoofdrol. Sinds zijn regiedebuut in 1989 (Violent Cop) geldt hij als een van de belangrijkste en meest veelzijdige filmauteurs van Japan.
BioscoopAgenda van Boiling Point

Boiling Point in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Boiling Point zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een futloze pompbediende raakt betrokken bij een gevecht met een klant en komt zo terecht in de onderwereld.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen