compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Boonie Bears: The Wild Life

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Boonie Bears: The Wild Life

Boonie Bears: The Wild Life filmstill

Boonie Bears: The Wild Life filmstill

Delen op facebook
Boonie Bears: The Wild Life
Nederlandse première: 24-1-2024
China, 2020, 93 min,

In Beestenboel (Boonie Bears: The Wild Life) wordt het nieuw pretpark Wild Land geopend. Bezoekers kunen zich laten veranderen in dieren. Vick's tourbedrijf heeft het moeilijk vanwege het nieuwe park en hij doet mee aan een wedstrijd in het park en ontdekt dat de technologie achter het park instabiel is. Het leven van de gasten staan op het spel.

Boonie Bears: The Wild Life trailer en bijzonderheden

Het animeren van de Wild Land-wedstrijdlocatie bleek een uiterst complex proces waarbij elke dag 3.000 computers nodig waren om tegelijkertijd te renderen.

De film zou op 25 januari 2020 voor het Chinees Nieuwjaar verschijnen, maar werd vertraagd door de uitbraak van COVID-19. Het werd vervolgens vertoond op het Shanghai International Film Festival 2020. Het werd uitgebracht op 12 februari 2021 (Chinees Nieuwjaar) op het vasteland van China, uiteindelijk werd de film de vierde best presterende film aan de bioscoopkassa tijdens het Chinese Nieuwjaarsweekend van 2021.

Trailer van Boonie Bears: The Wild LifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Boonie Bears: The Wild Lifehttps://i1.ytimg.com/vi/-CvV1n_rOhg/hqdefault.jpg2024-01-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film is de zevende film uit de Boonie Bears serie, mt titels als Boonie Bears: Redden de aarde! 3D.

Boonie Bears: The Wild Life - Bioscopen, Tijden & Tickets

Boonie Bears: The Wild Life in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Boonie Bears: The Wild Life zien? Koop of huur de film hier:



In Wild Land kunnen gasten een genveranderende armband dragen en zichzelf veranderen in een verscheidenheid aan dieren. Vick doet mee aan een wedstrijd en ontdekt een schimmige kant van het park



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Welkom in Wild Land, waar gasten armbanden kunnen gebruiken om in allerlei dieren te veranderen. Vick, een hopeloze gids, komt erachter dat Wild Land een wedstrijd heeft met een prijs van een miljoen euro en besluit deel te nemen. Samen met Bramble de beer en een mysterieuze man genaamd Leon werken ze samen om de grote wedstrijd te winnen. Alleen lijkt de eigenaar van het park Tom Parks een dubbele agenda te hebben. Terwijl gasten transformeren in gemuteerde dieren, blijkt dat dit niet zonder gevaar is. Lukt het Vick, Bramble en Leon om alle parkgasten te redden of blijven ze voor altijd wild? Laat de dieren maar los!

Productiemaatschappij: Fantawild Animation

Cast & Regisseur

Nawal Lamrini

Leon's little girl / girl in park / monkey
Leon Ding

Regisseur
Roc Chen

Muziek
Boonie Bears: The Wild Life poster