compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Boy Kills World

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Boy Kills World

Delen op facebook
Boy Kills World
Nederlandse première: 20-6-2024
Duitsland, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, 2023, 111 min,

In Boy Kills World heeft de doofstomme Boy een levendige verbeeldingskracht. Wanneer zijn familie wordt vermoord, wordt hij door een mysterieuze sjamaan getraind om zijn kinderlijke verbeelding te onderdrukken en een instrument van de dood te worden.

Boy Kills World trailer en bijzonderheden

Bill Skarsgard die Boy speelt heeft speciaal getraind om zeer gespierd te zijn voor deze film, die Amerikaanse, Aziatische en Europese actiestijlen combineert, en is opgenomen in Afrika; de film speelt ook met de perceptie over heldendom bezien vanuit verschillende culturen.

Trailer van Boy Kills WorldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Boy Kills Worldhttps://i1.ytimg.com/vi/iivkvCbiiGw/hqdefault.jpg2024-04-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Boy Kills World - Bioscopen, Tijden & Tickets

Boy Kills World in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In de krankzinnige, keiharde actiefilm Boy Kills World schittert Bill Skarsgrd (It, John Wick 4) als de op wraak beluste jongen Boy die het opneemt tegen een corrupte familie met een totaal gestoorde matriarch (Famke Janssen).

Nadat bij een strijd met de corrupte post-apocalyptische Van Der Koy familie zijn tong werd afgesneden, kan Boy niet meer praten. Zijn hele familie werd in die strijd vermoord en Boy zin op -gedreven door zijn innerlijke stem, die hij overnam uit zijn favoriete computergame op wraak. Om zich klaar te maken voor de confrontatie moet Boy sterker worden en vooral loskomen van zijn kinderlijk levendige fantasie. Daarbij krijgt hij hulp van een mysterieuze sjamaan.

Productiemaatschappij: Nthibah Pictures (in association with), Raimi Productions, Ventura Film

Cast & Regisseur

Famke Janssen

Hilda%20Van%20Der%20Koy
Sharlto Copley

Glen%20Van%20Der%20Koy
Moritz Mohr

Regisseur