compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Breathe

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Breathe

Delen op facebook
Breathe
Nederlandse première: 2-5-2024
Verenigde Staten, 2024, 94 min,

In Breathe wordt de aarde onbewoonbaar door gebrek aan zuurstof en leven moeder Maya en haar dochter Zora gedwongen ondergronds. Wanneer een mysterieus stel arriveert dat beweert haar - overleden gewaande - man Darius en zijn lot te kennen, stemt Maya ermee in hen in hun bunker binnen te laten, maar deze bezoekers zijn niet wie ze beweren te zijn.

Breathe trailer en bijzonderheden

Quvenzhané Wallis is een actrice die vooral bekend staat als de jongste actrice waarvoor genomineerd is een Academy Award voor haar rol in Beasts of the Southern Wild.

Trailer van BreatheBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Breathehttps://i1.ytimg.com/vi/8bcIhSrGvfg/hqdefault.jpg2024-04-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van Stefon Bristol, hij regisseerde hiervoor voor tv-producties.

Actrice Jennifer Hudson speelde eerder in Respect (2021), Cats (2019), Sex and the City (2008) en Dreamgirls (2006), waarvoor ze een Oscar won voor Beste Bijrol.

Milla Jovovich is bekend van Hellboy (2019), The Three Musketeers (2011), Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil (2002) en The Fifth Element (1997).

Quvenzhané Wallis was eerder te zien in Fathers and Daughters (2015), Annie (2014), 12 Years a Slave (2013) en Beasts of the Southern Wild (2012).

Breathe - Bioscopen, Tijden & Tickets

Breathe in de bioscoop

Wil je Breathe zien? Koop of huur de film hier:Een moeder en dochter uit East Flatbush, die ternauwernood overleven in een zuurstofloze wereld, moeten samenwerken om elkaar te beschermen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Deze adembenemende thriller met Milla Jovovich in n van de hoofdrollen speelt zich af in een toekomst waarin de aarde letterlijk zonder zuurstof zit.

Nadat de aarde door gebrek aan zuurstof onbewoonbaar is geworden, leven moeder Maya en haar dochter Zora gedwongen ondergronds. Ze kunnen slechts kleine uitstapjes naar de oppervlakte maken dankzij een felbegeerd zuurstofpak dat is ontworpen door Mayas dood gewaande echtgenoot Darius. Wanneer een mysterieus stel beweert te weten wat er met Darius gebeurd is, laat Maya ze binnen in hun bunker. Deze bezoekers blijken echter niet wie ze beweren te zijn en dat brengt moeder en dochter in een levensgevaarlijke situatie.

Productiemaatschappij: CAP, Streamline Global Group (in association with), Thunder Road Pictures