compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Sam Worthington

Sam Worthington

Sam Worthington: films, nieuws

 

Biografie van Sam Worthington

Phoebe Tonkin en Sam Worthington in Transfusion
Phoebe Tonkin en Sam Worthington in Transfusion
Sam Worthington is een Australische acteur die de laatste jaren een bliksemcarriere heeft gemaakt. Zo speelde hij in Terminator Salvation en de kaskraker Avatar.

In Australie begin hij met acteren in het theater en op televisie. Later kwam hij ook in de Verenigde Staten aan de bak. Sindsdien is het hard gegaan.

Trivia over Sam Worthington

Breathe trailer
Sam Worthington was een tijdje in de running om James Bond te spelen. Uiteindelijk ging de rol naar Daniel Craig.

Sam Worthington In het nieuws

'Lachwekkende accenten'

24-6-2015 De film Kidnapping Mr. Heineken is al een paar dagen uit in Amerika. De film wordt niet al te goed ontvangen door de critici nadat eerder Peter R. De Vries zich negatief had uitgelaten over de film. BiosAgenda wilde wel eens weten hoe goed die film nu is en vroeg onze man in New York om een recensie. Hij kwam met het volgende oordeel.

TV-tip: Wrath Of The Titans, 20:30 op Veronica

8-9-2014 Perseus (Sam Worthington) leeft een rustig leven na het verslaan van de Kraken, maar de strijd tussen de Titanen en de Goden wordt weer aangewakkerd wanneer Zeus (Liam Neeson) zich als gevangene in de onderwereld begeeft. Hades en Ares laten de Titanen los op de aarde, terwijl Perseus de onderwereld trotseert om Zeus te bevrijden.

Worthington en Saldana terug in vervolgen Avatar

15-1-2014 Sam Worthington en Zoe Saldana keren terug als Jake en Neytiri in de drie vervolgen van het Oscar winnende Avatar. Stephen Lang zal ook in de vervolgen te zien zijn. "Avatar 2" staat gepland voor december 2016, Avatar 3 in december 2017 en Avatar 4 komt in 2018 in de bioscopen.

Opnames Heineken film van start

25-11-2013 In Amsterdam zijn de opnames gestart van "Kidnapping Freddy Heineken", de film op basis van een script van Peter R. De Vries. Grote acteurs als Anthony Hopkins en Sam Worthington zullen in de film te zien zijn.

Still van Jim Sturgess in "Cloud Atlas" | Foto door Reiner Bajo – © 2012 Warner Bros. Entertainment Inc. in The United States of America and Canada2012 Cloud Atlas Production GMBH and X Fil

Cast nieuwe Heineken film rond

'Kidnapping Freddy Heineken' gebaseerd op bestseller van Peter R. de Vries

14-10-2013 Jim Sturgess en Sam Worington spelen Cor van Hout en Willem Holleeder in de nieuwe film "Kidnapping Freddy Heineken". De opnamen voor de actiethriller beginnen eind oktober in België. BiosAgenda.nl maakte al eerder melding dat de rol van Freddy Heineken al vergeven was.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Sam Worthington Feiten

Sam Worthington in Transfusion
acteur
Geboren 2-8-1976
Sam Worthington is een Australische acteur die de laatste jaren een bliksemcarriere heeft gemaakt. Zo speelde hij in Terminator Salvation en de kaskraker Avatar.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

86 films in Groningen deze week

86 films in Groningen deze weekDe laatste filmvertoning in Groningen is vanavond om 21:30 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl