compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

Man on a Ledge

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Man on a Ledge

Sam Worthington (Nick Cassidy)

Sam Worthington (Nick Cassidy)

Delen op facebook
Man on a Ledge
Nederlandse première: 1-3-2012
Verenigde Staten, 2012, 102 min,

Oud-politieman Nick wordt ten onrechte veroordeeld voor een misdaad maar weet uit de gevangenis te ontsnappen. Hij klimt naar de top van een gebouw en dreigt te springen. Onderhandelaar Lydia probeert hem naar beneden te praten. Of is er meer aan de hand?

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Man on a Ledge trailer en bijzonderheden

Sam Worhtington is een Australier en Jamie Bell is Brits. Ze spelen beide Amerikanen in deze film en hebben dus een ander accent aangemeten.

Trailer van Man on a LedgeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Man on a Ledgehttps://i1.ytimg.com/vi/YWSdm4K-9_0/hqdefault.jpg2012-03-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Elizabeth Banks speelde eerder een van de hoofdrollen in Zack and Miri Make a Porno. Sam Worthington kennen we uit Avatar.

Man on a Ledge - Bioscopen, Tijden & Tickets

Man on a Ledge in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ascot Elite Entertainment Group, Aurum Producciones, Deltamac Entertainment, Di Bonaventura Pictures, E1 Films Canada, Long Shong Entertainment Multimedia Company, Summit Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Man on a Ledge