compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Bros

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Bros

Billy Eichner (Bobby Leiber) en Luke Macfarlane (Aaron)

Billy Eichner (Bobby Leiber) en Luke Macfarlane (Aaron)

Delen op facebook
Bros
Nederlandse première: 27-10-2022
Verenigde Staten, 2022, 116 min,

In Bros draaien Bobby en Aaron steeds om elkaar, beiden hebben steeds excuses om maar druk te zijn om maar niet te beginnen aan een relatie. De cynische cultuur en media veelvraat Bobby is de prototype verstokte vrijgezel, maar zijn omgeving verandert iedereen lijkt een relatie te hebben en zelfs kinderen. De knappe jongensachtige advocaat Aaron is minder uitgesproken over zijn seksuele voorkeur en is een echte workaholic. Wanneer deze twee elkaar ontmoeten is het duidelijk dat ze 'iets meer' met elkaar moeten.

Bekijk bij:

meJane

Bros trailer en bijzonderheden

Universal Pictures zet hoog in met deze film die zij afficheren als de eerste romantische komedie van een grote studio over twee homofile mannen.
De hele hoofd-cast van de film zijn acteurs uit de LGBTQ+-gemeenschap.

Trailer van BrosBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Broshttps://i1.ytimg.com/vi/ZzuTSA7HmRM/hqdefault.jpg2022-05-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Homofilie is lange tijd een vermeden thema geweest in Hollywood, een homoseksuele rol spelen was carrière moord, totdat Tom Hanks een Oscar won in 1993 voor zijn rol in Philadelphia (1992). Sindsdien zijn er meer dan 15 heteroseksuele mannen genomineerd en zelfs een Academy Award gewonnen voor het spelen van homoseksuele personages. Echter geen enkele homoseksuele man (openlijk homo) heeft ooit een Oscar gewonnen voor Beste Acteur. Van Rock Hudson die in 1957 genomineerd werd voor een Oscar in Giant (1956) werd pas in 19845 bekend dat hij homo was, toen duidelijk werd dat hij aan AIDS leed. Kevin Spacey won twee Oscars (The Usual Suspects (1995) en American Beauty (1999)), maar pas 20 jaar later werd bekend dat hij homoseksueel is.

Bros - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bros in de bioscoop

Wil je Bros zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee homoseksuele mannen Bobby (Billy Eichner) en Aaron (Luke Macfarlane) hebben beide bindingsangst toch proberen ze een relatie aan te gaan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met trots presenteert Universal Pictures dit najaar de eerste romantische komedie van een grote studio over twee homoseksuele mannen die heel misschien, mogelijk, wellicht, per ongeluk de ware liefde weten te vinden. Eventueel. Ze zijn namelijk nogal druk bezet.
De combinatie van het woest-komische brein van Billy Eichner (Billy on the Street, The Lion King (2019), Difficult People, Impeachment: American Crime Story) en het meesterschap van filmhitmakers Nicholas Stoller (de Neighbors-films, Forgetting Sarah Marshall) en Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) heeft geleid tot BROS, een slimme, komische zwijmelfilm over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin. De hoofdrol in BROS wordt gespeeld door Billy Eichner, de eerste openlijk homoseksuele man die hoofdrolspeler en scenarioschrijver is van zijn eigen grote studiofilm. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller, die samen met Eichner voor het scenario tekende. BROS is geproduceerd door Judd Apatow, Stoller en Joshua Church (co-producent Trainwreck, Step Brothers). Uitvoerend producent is Eichner.

Productiemaatschappij: Apatow Productions, Stoller Global Solutions, Universal Pictures (presents)