compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Bu Jian

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

Minimalistische parabel over eenzaamheid, vervreemding en emotionele trauma's. Een vrouw raakt een kind waar ze op past kwijt op een speelplaats en gaat steeds wanhopiger op zoek, een man is zijn grootvader kwijt.
Delen op facebook
Bu Jian
Taiwan, 2003, 82 min,

bijzonderheden

Winnaar van een Tiger Award op het IFFR 2004. Regiedebuut van Kang-sheng Lee, de vaste acteur van regisseur Ming-liang Tsai (Rebels of the Neon God). 'The Missing' vraagt door de lange, zorgvuldig beheerste camerabewegingen een sterke concentratie van de kijker.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lee Kang-sheng is vooral bekend als de lievelingsacteur van regissseur Tsai Ming-liang. Je zou hem zelfs als Tsai's muze kunnen beschouwen, zo belangrijk is hij geweest voor de melancholieke, eenzame wereld die de geniale Taiwanese meester heeft neergezet in films als The Hole en What Time is it There.

Recensies van Bu Jian

Bu Jian - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bu Jian in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bu Jian zien? Koop of huur de film hier:Minimalistische parabel over eenzaamheid, vervreemding en emotionele trauma's. Een tiener zoekt zijn grootvader, een oma haar kleinzoon.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur