compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Buiten is het Feest

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Buiten is het Feest

Roosmarijn van der Hoek (Lotte, Sonne's niece) en Abbey Hoes (Sonne)

Roosmarijn van der Hoek (Lotte, Sonne's niece) en Abbey Hoes (Sonne)

Delen op facebook
Buiten is het Feest
Nederlandse première: 22-10-2020
België, Nederland, 2020, 95 min,

De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Om het nichtje te beschermen tegen haar biologische vader Kees die de voogdij eist, moet Sonne voor de rechter haar schokkende familieverleden delen. Met de terugkeer van Kees in haar leven worden de diep weggestopte geheimen over het misbruik tijdens Sonne’s jeugd langzaam weer opgerakeld.

Bekijk bij:

CinemembermeJanevideolandAmazon Prime Video

Buiten is het Feest trailer en bijzonderheden

Regisseur Jelle Nesna: “Wat mij aantrok in de roman is hoe je door te praten kan veranderen van een slachtoffer in een ervaringsdeskundige. ... een universeel verhaal te vertellen over een van de grootste taboes: seksueel misbruik van kinderen in de familiesfeer. ... Pas als je je geheimen en schaamte deelt, ben je vrij.”

Trailer van Buiten is het FeestBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Buiten is het Feesthttps://i1.ytimg.com/vi/bMEwWsug3Tc/hqdefault.jpg2020-09-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Abbey Hoes speelde eerder in De Ontsnapping (2015) en Nena (2014). Georgina Verbaan speelde eerder in Brasserie Valentijn (2016) en De Surprise (2015). Eelco Smits wa eerder te zien in De Nieuwe Wereld (2013) en Majesteit (2010).
Scenarist Karen van Holst Pellekaan schreef eerder Jackie (2012) en De Gelukkige Huisvrouw (2010).
In 2009 maakte Jelle Nesna zijn eerste speelfilm, Carmen van het noorden (2009), die een Gouden Kalf kreeg voor Beste Soundtrack.

Buiten is het Feest - Bioscopen, Tijden & Tickets

Buiten is het Feest in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Buiten is het Feest zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember videoland Amazon Prime Video

De succesvolle zangeres Sonne (Abbey Hoes) neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Om het nichtje te beschermen tegen haar biologische vader Kees die de voogdij eist. De terugkeer van Kees in haar leven worden de diep weggestopte geheimen over het misbruik inhaal verleden opgerakeld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Als de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne voor het eerst van haar leven gedwongen naar buiten te treden over haar traumatische verleden. Pas als ze haar zwijgen doorbreekt, kan ze haar nichtje redden.

Productiemaatschappij: Ciné Cri De Coeur, Rinkel Film

Cast & Regisseur

Nieuws over Buiten is het Feest