compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Burning Days (EN subtitles)

Kurak Günler

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

In Burning Days wordt Emre - een jonge en toegewijde aanklager - benoemd in een kleine stad die getroffen is door een watercrisis en politieke schandalen. Snel na zijn aankomst merkt hij dat hij korzelig wordt bejegend en wordt hij meegesleurd in de lokale politiek. Zijn vriendschap met de eigenaar van de plaatselijke krant, zorgt voor wantrouwen onder de plaatselijke bevolking.
Delen op facebook
Burning Days (EN subtitles)
Nederlandse première: 30-3-2023
Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Kroatië, Nederland, Turkije, 2022, 130 min,

Burning Days (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De film won in eigen land maar liefst 13 prijzen, waaronder Beste Film tijdens het Ankara International Film Festival 2022.

Trailer van Burning Days (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Burning Days (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/FfxEklxU1B4/hqdefault.jpg2023-03-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Emin Alper maakte eerder A Tale of Three Sisters (2019) en Tepenin ardi (2012).
In de speelfilm Chinatown (1974) speelde ook speculatie met water en en lokale politiek een corrumperende rol.

Recensies van Burning Days (EN subtitles)

Burning Days (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Burning Days (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Burning Days (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:De jonge officier van justitie Emre komt tijdens zijn eerste moordonderzoek terecht in een politiek conflict in het kleine stadje Yaniklar.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Emre, een toegewijde officier van justitie, wordt aangesteld in een dorp dat getroffen is door een watercrisis en een reeks politieke schandalen. Na een eerste welkom neemt de spanning langzaam maar zeker toe en wordt hij met tegenzin meegesleurd in de politieke onrust. Als Emre een band opbouwt met de eigenaar van de lokale krant, escaleert de druk onder verhitte geruchten.

Productiemaatschappij: 4 Film, Ay Yapim (Producer), Circe Films (co-production), Gloria Films (co-production), Horsefly Productions (co-production), Liman Film (produced by), Match Factory Productions (co-production), Zola Yapim (co-production)