compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)

Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

familiefilm

Pitch van Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)
Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) filmstill
Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) filmstill
Delen op facebook
Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)
Nederlandse première: 26-4-2018
Tsjechië, 2018, 57 min,
De twee klunzige buurmannen proberen een keuken te verbouwen, met weinig succes. Wel krijgen ze het voor elkaar de badkamer volledig in puin te leggen.
Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) trailer en bijzonderheden
Nederland is het enige land waarin de buurmannen spreken. In andere landen is dit niet het geval, behalve dat ze 'A je to!' roepen ('En dat is het!') als het probleem is opgelost.
Aanloop
De Tsjechische regisseur Marek Benes heeft in de jaren negentig verschillende afleveringen van Buurman en Buurman geschreven.
Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De klunzige buurmannen gaan flink aan de slag in hun huis. Ze laten zich niet uit het veld slaan door tegenslagen, maar bedenken steeds de meest waanzinnige oplossingen. Met Kees Prins en Siem van Leeuwen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!