compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)

Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) filmstill

Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) filmstill

Delen op facebook
Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)
Nederlandse première: 26-4-2018
Tsjechië, 2018, 57 min,

De twee klunzige buurmannen proberen een keuken te verbouwen, met weinig succes. Wel krijgen ze het voor elkaar de badkamer volledig in puin te leggen.

Bekijk bij:

videolandAmazon Prime Video

Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) trailer en bijzonderheden

Nederland is het enige land waarin de buurmannen spreken. In andere landen is dit niet het geval, behalve dat ze 'A je to!' roepen ('En dat is het!') als het probleem is opgelost.

Trailer van Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL)https://i1.ytimg.com/vi/fPeTzUYJKxQ/hqdefault.jpg2018-02-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Tsjechische regisseur Marek Benes heeft in de jaren negentig verschillende afleveringen van Buurman en Buurman geschreven.

Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Buurman & Buurman - Hebben een nieuw huis (NL) in de bioscoop

Synopsis distributeur

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Productiemaatschappij: Just Film Distribution, Patmat Film

Cast & Regisseur

Nieuws over Buurman & Buurman - Hebben een...