compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU

Caged

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldSeksDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Caged

Chantal Demming (Stella) en Joep Sertons (Raymond)

Chantal Demming (Stella) en Joep Sertons (Raymond)

Delen op facebook
Caged
Nederlandse première: 1-9-2011
Nederland, 2011, 105 min,

Een seksueel assertieve vrouw wordt gevolgd op de bank bij de psycholoog en als ontvoerde vrouw in een lege magazijn. Zij wilde uit haar gouden kooi ontsnappen en ondernam daarom van alles, wordt haar dit fataal, zit ze gevangen in haar eigen fantasie en mag dat wel een vrouw als erotisch jager.

bijzonderheden

De film tikt verschillende thema's uit het BDSM-scene aan — wat staat voor bondage, discipline, dominantie en onderdanigheid en sadomasochisme — maar is geen BDSM-film, maar meer een thriller.
De scènes in een seksclub zijn daadwerkelijk opgenomen met echte bezoekers van een seksclub die gereageerd hadden op een oproep van de regisseur. Het is een lowbudget project, maar visueel ziet het bijzonder mooi uit, net als zijn eerdere film.
De film bevat enkele zeer expliciete scènes die de psychologische aspecten van het verhaal goed neerzetten, maar ondanks de visueel aantrekkelijke vormgeving door enkelen als schokkend kunnen worden ervaren.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Stephan Brenninkmeijer maakte eerder de ook al erotisch geladen Swingers (2002), wat in schril contrast staat met de series die hij voor de EO maakt.

Caged - Bioscopen, Tijden & Tickets

Caged in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Caged zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een vrouw besluit zeer seksueel actief te worden om uit haar gouden kooitje te ontsnappen en maakt ongezien slachtoffers, totdat zij zelf gevangen wordt. Een film met een BDSM ondertoon.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BrennFilm

Nieuws over Caged