compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
MENU

Swingers

***1/20
Waardering: 3.3/5

Hoe sterk is jouw relatie?

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeks

Pitch


Delen op facebook
Swingers
Nederlandse première: 27-2-2003
Nederland, 2002, 93 min,
Diana en Julian zijn al geruime tijd bij elkaar. Ondanks Diana's onzekerheid, stemt ze toch in om seksueel te experimenteren met een ander stel. Ze plaatsen hiervoor een advertentie op het internet waarop de ervaren Timo en Alex reageren. Wanneer de seksuele ontdekkingstocht begint, blijkt dat <i>swingen</i> meer is dan seks alleen.
Delen op facebook

bijzonderheden

De eerste opnamedag voor de film was net begonnen 11-9-2001 toen het nieuws van de aanslagen binnenkwam. De rest van de opnameweek werd ook gehinderd door de gespannen situatie in de wereld.

De film raakte destijds in opspraak toen bioscoopketen Pathé de productie niet wilde vertonen omdat hij te pornografisch zou zijn. Uiteindelijk was de film in Nederland slechts te zien in een handvol arthouse-theaters.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Stephan Brenninkmeijer, regisseur en schrijver van script, maakte eerder "De Stilte van het naderen" en is bekend van de tv-serie "Blauw blauw" en Westenwind.

Recensies van Swingers

Swingers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Swingers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Swingers zien? Koop of huur de film hier:Stel experimenteert met sex met een ander stel, maar <i>swingen</i> blijkt meer te zijn dan seks alleen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Rebel Entertainment Inc., Rebel Film BV