compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Can You Keep a Secret?

Can You Keep a Secret?

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

komedie, romantiek

Pitch
Emma denkt dat ze op het punt staat van instorten en vertelt al haar geheimen aan een vreemde in het vliegtuig. Ze dacht tenminste dat hij een vreemde was. Tot ze Jack ontmoet de nieuwe CEO van haar bedrijf, die nu al haar vernederende geheimen weet.
Delen op facebook
Can You Keep a Secret?
Nederlandse première: 28-11-2019
Verenigde Staten, 95 min,
Can You Keep a Secret? trailer en bijzonderheden
De film is gebaseerd op een roman geschreven door Sophie Kinsella. Alexandra Daddario en Tyler Hoechlin hadden eerder samengewerkt in Hall Pass (2011).
Aanloop
De regisseur van de film is Elise Duran je kan haar kennen van 'Being Chaz' (2011). De hoofdpersoon van de film is Alexandra Daddario je kan haar kennen van Baywatch (2017) en van 'The Layover' (2017).
Can You Keep a Secret? - Bioscopen, Tijden & Tickets

Can You Keep a Secret? in de bioscoopSynopsis distributeur
In Sophie Kinsella’s Can you keep A Secret heeft Emma (Alexandra Daddario), zoals alle jonge vrouwen, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega's. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en vindt ze haar vriend Conner een beetje op Ken lijken. Die van Barbie en Ken. En dan is er nog Emma’s vliegangst. Hierdoor vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een charmante vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma dénkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt blijkt de aantrekkelijke onbekende man haar nieuwe baas te zijn, die nu nu al haar meest gênante geheimen weet…