compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

Ce qui nous lie

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Ce qui nous lie

Ce qui nous lie filmstill

Ce qui nous lie filmstill

Delen op facebook
Ce qui nous lie
Frankrijk, 2017, 114 min,

Jean heeft tien jaar geleden de Bourgogne verlaten om de wereld rond te reizen. Als zijn vader op sterven ligt keert hij terug en ziet hij ook zijn broer en zus weer. Gedrieën moeten ze elkaar opnieuw zien te leren kennen. Gedurende het jaar zullen ze rijpen, net als de wijn die ze produceren.

Ce qui nous lie trailer

Trailer van Ce qui nous lieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ce qui nous liehttps://i1.ytimg.com/vi/npFOi9upBEs/hqdefault.jpg2017-06-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Cedric Klapisch maakte eerder een trilogie van Casse-tête chinois, L'Auberge Espagnole en Russian Dolls.

Ce qui nous lie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ce qui nous lie in de bioscoop

Wil je Ce qui nous lie zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jean heeft tien jaar geleden de Bourgogne verlaten om de wereld rond te reizen. Als zijn vader op sterven ligt keert hij terug en ziet hij ook zijn broer en zus weer. Gedrieën moeten ze elkaar opnieuw zien te leren kennen. Van regisseur Cedric Klapisch.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden.

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst. Klapisch laat op innemende wijze zien dat Jean, Juliette en Jérémie die verstaan.

Productiemaatschappij: Ce Qui Me Meut Motion Pictures, Kino Films, Setkeeper, StudioCanal

Cast & Regisseur

Nieuws over Ce qui nous lie