compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Celle que vous croyez

Celle que vous croyez

***1/20
Waardering: 3.5/5

Who You Think I Am

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, romantiek

Pitch van Celle que vous croyez
Juliette Binoche (Claire Millaud) en François Civil (Alex Chelly)
Juliette Binoche (Claire Millaud) en François Civil (Alex Chelly)
Delen op facebook
Celle que vous croyez
Nederlandse première: 5-9-2019
België, Frankrijk, 2019, 101 min,
Claire, een gescheiden vrouw van 50, ze maakt een fake-account op Facebook. Deze 24-jarige personage Clara raakt meer en meer verstrikt in een online romance met een jonge verre kennis van Claire. Wordt deze online relatie omgezet tot een Cougar-relatie?
Celle que vous croyez trailer en bijzonderheden
Naar de gelijknamige roman van Camille Lauren.
Aanloop
Regisseur Safy Nebbou is bekend van Le Cou de la Girafe (2004) en Comme un homme (2012).
Celle que vous croyez - Bioscopen, Tijden & Tickets

Celle que vous croyez in de bioscoopSynopsis distributeur
Celle que vous croyez is een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens.

Celle que vous croyez is een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens. Juliette Binoche schittert als Claire, een gescheiden vijftiger met een succesvolle carrière als docent. Nadat haar jonge geliefde Ludo (Guillaume Gouix) haar laat zitten, doet ze zich online voor als iemand anders om hem te begluren. Claire verandert online in Clara, een prachtige jonge vrouw van 24. Wanneer Claire in contact komt met Ludo’s vriend Alex (François Civil), vallen de twee al snel als een blok voor elkaar. Ook al speelt alles zich af in een virtuele wereld, de gevoelens zijn levensecht. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad. Celle que vous croyez is een romantisch en spannend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer in elkaar overlopen. Na onvergetelijke rollen in The English Patient, Chocolat en Trois Couleurs voegt Juliette Binoche met Celle que vous croyez wederom een indrukwekkende rol toe aan haar oeuvre. De Franse actrice was de afgelopen jaren volop in de Nederlandse filmtheaters te zien; ze speelde onder andere in Ma Loute van Bruno Dumont, Doubles Vies van Olivier Assayas en HIigh Life van Claire Denis.