compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Chaos Walking

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Chaos Walking

Tom Holland (Todd Hewitt)

Tom Holland (Todd Hewitt)

Delen op facebook
Chaos Walking
Nederlandse première: 24-6-2021
Canada, Verenigde Staten, 2021, 109 min,

In Chaos Walking belandt een meisje op een planeet waar alle vrouwen uitgeroeid zijn. Zij wordt ontdekt door Todd en al snel heeft zij door dat de nachten van alle mannen te horen zijn. Een vrouw is net welkom en zij en Todd moeten op de vlucht.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Chaos Walking trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de bestseller The Knife of Never Letting Go.

Trailer van Chaos WalkingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Chaos Walkinghttps://i1.ytimg.com/vi/sjD9ceiLn10/hqdefault.jpg2020-11-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Doug Liman regisseerde eerder Edge of Tomorrow (2014), Jumper (2008) en The Bourne Identity (2002).
Daisy Ridley speelde in Star Wars: The Rise of Skywalker (2019), Star Wars: The Last Jedi (2017) en Star Wars: The Force Awakens (2015).
Tom Holland speelde in Spider-Man: Homecoming (2017), The Current War (2017), Captain America: Civil War (2016) en The Lost City of Z (2016).

Chaos Walking - Bioscopen, Tijden & Tickets

Chaos Walking in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In een niet al te verre toekomst, ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’ - een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen. Van de regisseur van The Bourne Identity en Edge of Tomorrow, gebaseerd op het succesvolle boek The Knife of Never Letting Go geschreven door Patrick Ness.

Productiemaatschappij: 3 Arts Entertainment, Bro, Creative Wealth Media Finance, Quadrant Pictures

Cast & Regisseur