compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 05 2-2 t/m 8-2
Film van de week!
MENU

Checkered Ninja

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Checkered Ninja

Checkered Ninja filmstill

Checkered Ninja filmstill

Delen op facebook
Checkered Ninja
Nederlandse première: 25-6-2020
Denemarken, 2018, 80 min,

Alex/Aske is een brugpieper die probeert ongezien door het leven te gaan, maar hij heeft een stiefbroer en wat pesters die het op hem gemunt hebben. Dan krijgt hij een Ninja-pop cadeau en hij ontdekt dat die bezeten is door de geest van een echte Ninja, die wraak wil nemen op moordenaar van het jongetje die hem gemaakt heeft.

Bekijk bij:

meJane

Checkered Ninja trailer en bijzonderheden

Meest succesvolle Deense film in Denemarken sinds 1985.
Gebaseerd op het book van Anders Matthesen, dat het inzetten kinderarbeid voor goedkope producten voor het Westen ter discussie stelt.

Trailer van Checkered NinjaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Checkered Ninjahttps://i1.ytimg.com/vi/oigi5Y5ydiI/hqdefault.jpg2020-02-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Co-regisseur Anders Matthesen is ook de scenario-schrijver. Regisseur Thorbjørn Christoffersen heeft ook de voorloper van deze film Terkel i knibe (2004) geregisseerd.

Checkered Ninja - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

Productiemaatschappij: A. Film, Pop Up Production, Sudoku ApS