compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Circus Noël

Circus Noël

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

familiefilm

Pitch van Circus Noël
Circus Noël filmstill
Circus Noël filmstill
Delen op facebook
Circus Noël
Nederlandse première: 17-4-2019
Nederland, 2019, 90 min,
De twaalfjarige Karo sluit zich stiekem aan bij het circus. Samen met haar circusvrienden Tonie en Victor proberen ze het circus van de ondergang te redden.
trailer en bijzonderheden over Circus Noël
De film is een 'spion-off' van de populaire jeugdserie Circus Noël.
Aanloop van Circus Noël
YouTuber Nina Houston maakt haar acteerdebuut als Bobby, het nichtje van Karo.
Regisseur Dennis Bots hoort tot de selecte groep van zeer succesvolle filmregisseurs, hij beheerst vooral de jeugdgenre als de beste met titels als Storm: Letters van Vuur (2017), Oorlogsgeheimen (2014) en Achtste-Groepers Huilen niet (2011).
BioscoopAgenda van Circus Noël

Circus Noël in de bioscoop

Synopsis distributeur
De twaalfjarige Karo reist stiekem mee met haar circusvrienden Tonie en Victor en alles op alles moet zetten om het circus te redden, ook al komt hun vriendschap hierdoor zwaar onder druk te staan.

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden en reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël dat onverwachts mee mag doen aan een prestigieus circusconcours Cultura Nova. Maar als er onderweg naar het concours mysterieuze sabotagepogingen plaatsvinden, komt hun deelname aan het concours in gevaar en dreigt Karo haar nieuw verworven familie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?