compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Circus Noël

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Circus Noël

Circus Noël filmstill

Circus Noël filmstill

Delen op facebook
Circus Noël
Nederlandse première: 17-4-2019
Nederland, 2019, 90 min,

De twaalfjarige Karo sluit zich stiekem aan bij het circus. Samen met haar circusvrienden Tonie en Victor proberen ze het circus van de ondergang te redden.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Circus Noël trailer en bijzonderheden

De film is een 'spion-off' van de populaire jeugdserie Circus Noël.

Trailer van Circus NoëlBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Circus Noëlhttps://i1.ytimg.com/vi/qbS29sbrJb8/hqdefault.jpg2019-04-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

YouTuber Nina Houston maakt haar acteerdebuut als Bobby, het nichtje van Karo.
Regisseur Dennis Bots hoort tot de selecte groep van zeer succesvolle filmregisseurs, hij beheerst vooral de jeugdgenre als de beste met titels als Storm: Letters van Vuur (2017), Oorlogsgeheimen (2014) en Achtste-Groepers Huilen niet (2011).

Circus Noël - Bioscopen, Tijden & Tickets

Circus Noël in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Circus Noël zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Verfilming van de gelijknamige jeugdserie. De twaalfjarige Karo sluit zich stiekem aan bij het circus. Samen met haar circusvrienden Tonie en Victor proberen ze het circus van de ondergang te redden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De twaalfjarige Karo reist stiekem mee met haar circusvrienden Tonie en Victor en alles op alles moet zetten om het circus te redden, ook al komt hun vriendschap hierdoor zwaar onder druk te staan.

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden en reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël dat onverwachts mee mag doen aan een prestigieus circusconcours Cultura Nova. Maar als er onderweg naar het concours mysterieuze sabotagepogingen plaatsvinden, komt hun deelname aan het concours in gevaar en dreigt Karo haar nieuw verworven familie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Productiemaatschappij: Phanta Basta!

Huidige prijsvraag

Nieuws over Circus Noël