compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

City of Ghosts

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van City of Ghosts

City of Ghosts filmstill

City of Ghosts filmstill

Delen op facebook
City of Ghosts
Nederlandse première: 21-9-2017
Verenigde Staten, 2017, 92 min,

Dit is een documentaire maar doet aan als een thriller. Een groep studenten maakt in Raqqa mee hoe IS hun stad overneemt. Ze willen de wereld laten zien wat er in hun stad gebeurt en groeien zo tegen wil en dank uit tot helden.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

City of Ghosts trailer en bijzonderheden

Deze film vond zijn weg naar vele Amerikaanse filmfestivals en werd daar veelvuldig genomineerd voor prijzen en wist deze ook vaak te verzilveren.

Trailer van City of GhostsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film City of Ghostshttps://i1.ytimg.com/vi/onh8zp8fmcY/hqdefault.jpg2017-07-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Matthew Heineman maakte ook de film Cartel Land.

City of Ghosts - Bioscopen, Tijden & Tickets

City of Ghosts in de bioscoop

Wil je City of Ghosts zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dit is een documentaire maar doet aan als een thriller. Een groep studenten maakt in Raqqa mee hoe IS hun stad overneemt. Ze willen de wereld laten zien wat er in hun stad gebeurt en groeien zo tegen wil en dank uit tot helden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

City of Ghosts is een indrukwekkende documentaire die van dichtbij laat zien wat er gebeurt in Syrië. Een must-see voor iedereen en een baanbrekend manifest over de kracht van moderne journalistiek.

City of Ghost volgt de campagne van de activisten van 'Raqqa is Being Slaughtered Silently' (RBSS) die na de bezetting van hun thuisstad Raqqa in Syrië door de terroristen van IS samen kwamen om de gruweldaden bloot te leggen en te tonen aan de wereld. Regisseur Matthew Heineman, bekend van zijn Oscar® genomineerde documentaire Cartel Land, treedt binnen in de levens van de activisten en laat van heel dichtbij zien wat deze groep moedige amateurjournalisten en bloggers meemaken, wat het betekent om altijd op de vlucht te zijn, ondergedoken te leven en welke risico's hun onhoudbare strijd met zich meebrengt.

Productiemaatschappij: Amazon Studios, Candescent Films, IFC Films, Our Time Projects

Cast & Regisseur