Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 15-2 t/m 21-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > City of Ghosts

City of Ghosts

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

documentaire, filmhuis, oorlog

Pitch van City of Ghosts
City of Ghosts filmstill
City of Ghosts filmstill
City of Ghosts
Nederlandse première: 21-9-2017
Verenigde Staten, 2017, 92 min,
Dit is een documentaire maar doet aan als een thriller. Een groep studenten maakt in Raqqa mee hoe IS hun stad overneemt. Ze willen de wereld laten zien wat er in hun stad gebeurt en groeien zo tegen wil en dank uit tot helden.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over City of Ghosts
Deze film vond zijn weg naar vele Amerikaanse filmfestivals en werd daar veelvuldig genomineerd voor prijzen en wist deze ook vaak te verzilveren.
Aanloop van City of Ghosts
Regisseur Matthew Heineman maakte ook de film Cartel Land.
BioscoopAgenda van City of Ghosts

City of Ghosts in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je City of Ghosts zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dit is een documentaire maar doet aan als een thriller. Een groep studenten maakt in Raqqa mee hoe IS hun stad overneemt. Ze willen de wereld laten zien wat er in hun stad gebeurt en groeien zo tegen wil en dank uit tot helden.Meer films op DVD / BR

Solden
Synopsis distributeur
City of Ghosts is een indrukwekkende documentaire die van dichtbij laat zien wat er gebeurt in Syrië. Een must-see voor iedereen en een baanbrekend manifest over de kracht van moderne journalistiek.

City of Ghost volgt de campagne van de activisten van 'Raqqa is Being Slaughtered Silently' (RBSS) die na de bezetting van hun thuisstad Raqqa in Syrië door de terroristen van IS samen kwamen om de gruweldaden bloot te leggen en te tonen aan de wereld. Regisseur Matthew Heineman, bekend van zijn Oscar® genomineerde documentaire Cartel Land, treedt binnen in de levens van de activisten en laat van heel dichtbij zien wat deze groep moedige amateurjournalisten en bloggers meemaken, wat het betekent om altijd op de vlucht te zijn, ondergedoken te leven en welke risico's hun onhoudbare strijd met zich meebrengt.