compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Claire Darling

Claire Darling

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

drama, filmhuis

Pitch van Claire Darling
Catherine Deneuve (Claire Darling)
Catherine Deneuve (Claire Darling)
Delen op facebook
Claire Darling
Nederlandse première: 2-5-2019
Frankrijk, 2018, 94 min,
Verderonne, Oise, Frankrijk. Een vrouw besluit haar antieke inboedel te verkopen, dat brengt veel herinneringen te boven. Intussen probeert haar vervreemde dochter de verkoop te stoppen.
trailer en bijzonderheden over Claire Darling
Chiara Mastroianni die dochter Marie speelt, speelde eerder in Persepolis (2007), Les bien-aimés (2011) en Prêt-à-Porter (1994), in die laatste speelde ze samen met haar vader Marcello Mastroianni, nu speelt ze samen met haar moeder Catherine Deneuve.
Aanloop van Claire Darling
Julie Bertucelli regisseerde eerder La cour de Babel (2014), The Tree (2010) en Depuis qu'Otar est parti (2003).
BioscoopAgenda van Claire Darling

Claire Darling in de bioscoop

Synopsis distributeur
Op een mooie zomerdag besluit Claire haar complete inboedel te verkopen en heeft daarom al haar spullen in de voortuin uitgestald. Als een horde nieuwsgierige buren begint te vechten om de laaggeprijsde antiekstukken, komen Claire's herinneringen uit haar tragische en flamboyante leven plotseling terug.
Ondertussen wordt Marie door een vriendin van vroeger gewaarschuwd dat haar moeder bezig is al hun bezittingen te verkopen. Hoewel moeder en dochter eigenlijk geen contact meer met elkaar hebben, komt ze terug om de verkoop te stoppen en de reden voor haar moeders impulsieve beslissing te achterhalen.