compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Clara Sola

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

Clara Sola gaat over de veertigjarige, zwakbegaafde Clara, die leeft onder de knoet van haar streng katholieke moeder. Om hun huisje op het platteland van Costa Rica hangen paarse linten in een cirkel, waar Clara binnen moet blijven...
Delen op facebook
Clara Sola
Nederlandse première: 11-8-2022
België, Costa Rica, Duitsland, Frankrijk, Verenigde Staten, Zweden, 2021, 106 min,

Bekijk bij:

Clara Sola trailer

Trailer van Clara SolaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Clara Solahttps://i1.ytimg.com/vi/vqKYH927ILI/hqdefault.jpg2022-04-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Clara Sola - Bioscopen, Tijden & Tickets

Clara Sola in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Clara Sola gaat over de veertigjarige, zwakbegaafde Clara, die leeft onder de knoet van haar streng katholieke moeder. Om hun huisje op het platteland van Costa Rica hangen paarse linten in een cirkel, waar Clara binnen moet blijven. Maar wanneer ze het nieuwe vriendje van haar vijftienjarige nichtje ziet, ontwaken seksuele gevoelen in Clara, en waagt ze zich voor het eerst in haar leven voorbij de paarse linten.

Productiemaatschappij: Film Capital Stockholm, Hobab (produced by), Ladak Films (co-production), Need Productions (co-production), Pacfica Grey (co-production), Resolve Media (co-production)