compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Collateral

Collateral

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, drama, misdaad, thriller

Pitch van Collateral
Collateral filmstill
Collateral filmstill
Delen op facebook
Collateral
Nederlandse première: 30-9-2004
Verenigde Staten, 2004, 120 min,
Taxichauffeur Max wordt door huurmoordenaar Vincent gedwongen om een rit door Los Angeles te maken. Onderweg werkt de moordenaar een lijst van slachtoffers af, terwijl een agent hen op de hielen zit. De kans dat na het laatste slachtoffer ook Max uit de weg geruimd zal worden is groot...
bijzonderheden
De nietsvermoedende taxichauffeur wordt gespeeld door Jamie Foxx, vooral bekend uit Any Given Sunday. Tom Cruise kroop voor de verandering eens in de huid van de slechterik.
Aanloop
Michael Mann regisseerde o.a. ook Manhunter (1986), The Last of the Mohicans (1992), Heat (1995), The Insider (1999) en Ali (2001), waarin Foxx overigens een bijrolletje had.
Collateral - Bioscopen, Tijden & Tickets

Collateral in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Collateral zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 14 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Taxichauffeur Max (Foxx) wordt door een huurmoordenaar (Cruise) gedwongen om een rit door Los Angeles te maken. Onderweg werkt de moordenaar een lijst van slachtoffers af, terwijl een agent hem op de hielen zit.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen